Het event begint op woensdag 14 september om 17 uur. (Foto: Almere Zaken)
Het event begint op woensdag 14 september om 17 uur. (Foto: Almere Zaken)

Netwerkevent ondernemersplein op 14 september

Algemeen

Op 14 september organiseert het Ondernemersplein Almere een netwerkevenement waarbij je als ondernemer kennis kan maken met de diensten, partners en activiteiten van het Ondernemersplein. Wethouder Economische Ontwikkeling zal het evenement openen, waar vervolgens keynote Jay-Jay Boske het podium zal pakken om je mee te nemen in zijn verhaal over zijn succes en valkuilen op het gebied van ondernemen en leiderschap. Hierna is er een mogelijkheid tot netwerken met mede-ondernemers en de partners van het Ondernemersplein.

Wie is Jay-Jay Boske?
“Als Jay-Jay 18 jaar is geworden, verhuist hij naar het regenachtige Newcastle om als professioneel rugbyspeler aan de slag te gaan bij Newcastle Falcons. Na 3 jaar fulltime trainen en spelen raakt hij geblesseerd tijdens de County Cup Finale en moet noodgedwongen afscheid nemen van zijn droom als professioneel rugbyspeler.

YouTube
Jay-Jay’s televisie-carrière begint nadat hij na een uitgebreide casting aan de slag kan gaan bij BNN Coolcast van BNN University. Daarna volgen meerdere presentatie klussen van onder andere Veronica en RTL. Op zoek naar (creatieve) vrijheid en met de opkomst van YouTube, start Jay-Jay zijn eigen kanaal genaamd DAY1 waar gemiddeld 300.000 mannen per week hun portie content kunnen bekijken in de categorieën sport, horloges, sneakers, reizen, (online) ondernemen en de automotive. Het is één van de snelst groeiende YouTube kanalen van Nederland. Na het succes op YouTube start Jay-Jay een eigen podcast, diverse sub-kanalen voor DAY1 op Instagram, een eigen auto-evenement genaamd ‘DAY1 World Of Cars’ met duizenden bezoekers én een serie aan fysieke producten om zijn online formats mee te versterken.”

Het volledige programma maken wij binnenkort bekend. Meld je alvast aan via deze site.