De genomineerde zakenvrouwen van dit jaar. (Foto: aangeleverd)
De genomineerde zakenvrouwen van dit jaar. (Foto: aangeleverd)

Genomineerden Flevolandse Zakenvrouwen 2022 bekend

Algemeen

De negen genomineerde vrouwen voor de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2022 zijn bekend. Ook dit jaar wordt er weer gestreden in drie categorieën, te weten ZP, MKB en Manager. Op 24 juni aanstaande worden de winnaressen tijdens een feestelijke avond bekend gemaakt. 

In de eerste categorie zijn genomineerd Jolanda Seton (Seton Sales & Advies), Annette Stevens (WeerWerk Werving & Selectie en uitzenden) en Amanda Jongsma (Gastouderopvang Bolleboos). De genomineerden in de groep MKB zijn Jolanda Jansen (Watersportbedrijf FlevoNautica bv), Rianne Jacobs-Schouten (dTLS. Online Marketing) en Anja Keuter-Kapitein (Live Seafood bv). Tot slot dingen in de categorie Manager Esther Lindeman (Managing Director bij Saint-Gobain PAM Nederland B.V), Janet Hulzebos (Customer Success Director bij Visma Idella) en Ezra Dasberg (Support Manager & Teamleider Ontwikkeling bij Alfen) mee voor de felbegeerde titel.

Zakelijk zichtbaar worden 

De verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar wordt sinds 2012 georganiseerd door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen om vrouwen zichtbaar een podium te geven. In de afgelopen jaren is de organisatie van de jaarlijkse verkiezing uitgegroeid tot een netwerk van ondernemende vrouwen waarvoor diverse activiteiten worden georganiseerd. Inmiddels zijn er 140 leden en is er een grote schare volgers op social media. Duovoorzitter Marcia Richardson: “Onze missie is door verbinding zakelijk zichtbaar worden om professioneel te groeien. Daartoe organiseren we verschillende activiteiten.”

Op 24 juni aanstaande worden de winnaressen bekend gemaakt. Kaarten zijn voor zowel leden als niet-leden nog te koop via deze website.