Afbeelding
AlmereZaken

Flevolandse Zakenvrouwen van 2016 bekend

Algemeen

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen heeft donderdag in de schouwburg de vier winnaressen in de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekendgemaakt.


De avond werd geopend door gedeputeerde Jan Nico Appelman. Acht zakenvrouwen waren genomineerd voor de gewilde titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2016, verdeeld over drie categorieën. De jury riep Karen Griep van GGZ Centraal Flevoland uit tot beste vrouwelijke manager. Pascale Jongejans van SecretariaatsBuro B.V. mag de titel beste vrouwelijke MKB-ondernemer van Flevoland dragen, en in de categorie zelfstandig professional won Aurelia Ebbe van La Aurelia de race.

Sinds vorig jaar is er ook een publieksprijs. Alle genomineerden hielden een pitch, waarna de aanwezige leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen hun stem mochten uitbrengen. Anne-Mieke Omtzigt, eigenaresse van Vrouw & Klinieken in Lelystad, bleek de publieksfavoriet en mocht deze prijs in ontvangst nemen.

Het was de vijfde keer dat het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar organiseert. Voorzitter Marga Janse: “De verkiezingen zijn een fantastische manier om het vrouwelijk ondernemerschap te promoten. Vanwege het jubileum had de avond bovendien een extra feestelijk tintje, met onder meer een optreden van Charly Luske en een gezellige afterparty.”