Afbeelding
AlmereZaken

Genomineerden voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2018 bekend

Algemeen

De namen van alle genomineerden die op 21 juni aanstaande meedingen naar de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2018 zijn bekend. Die dag reikt het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen in ’t Voorhuys te Emmeloord de prijs uit voor twee categorieën en de publiekslieveling. 

In 2018 is het voor de zevende keer dat het Netwerk Flevolandse zakenvrouwen de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar toekent aan powervrouwen binnen het MKB en aan de zelfstandig professional. Volgens voorzitter Marga Janse verdienen vrouwelijke ondernemers het om in de spotlights te komen staan, omdat zij als powervrouw aan hun bedrijf hebben gewerkt. Elk jaar viert het netwerk samen met haar leden de aanwezigheid van sterk vrouwelijk zakelijk talent. Dit jaar is het verkiezingsfeest op 21 juni in ’t Voorhuys te Emmeloord en daar wil iedereen gewoon bij zijn!


De onafhankelijke jury heeft na goed beraad gekozen om de volgende zakenvrouwen uit heel Flevoland te nomineren.

In de categorie MKB-ondernemer:
Jacqueline Riechelman - J’esthé Cosmedische Kliniek
Sandra Rossen - Dierenkliniek Almere-Stad
Sifra Douma - Ukje.nl

 

In de categorie Zelfstandig Professional:
Corine van Zoelen - De Yogaboerderij / De Yoga Business Coach
Debby Toorenaar - Media Missie
Ruth Sedney - JIPPIEJOE

Aanmelden voor de feestelijke verkiezingsavond
De toegangsprijs voor de avond, waar ook mannen van harte welkom zijn, is 30 euro per persoon, voor zowel leden als niet-leden. Aanmelden voor deze avond kan via deze link.

Fotobijschrift: Deze powervrouwen dingen mee naar de titel Zakenvrouw van het Jaar 2018. Helaas ontbreekt Ruth Sedney op de foto. (Foto: Jeannette Klarenbeek fotografie)