Bedrijventerrein de Vaart. (Foto: gemeente Almere)
Bedrijventerrein de Vaart. (Foto: gemeente Almere)

Ondernemersevent Energie op de Vaart

Algemeen

De gemeente organiseert op 20 april in samenwerking met de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) en enkele andere ondernemers het event ‘Energie op De Vaart, naar een toekomstbestendig bedrijventerrein’ gericht op kansen en ontwikkelingen waarmee een kwalitatief sterk vestigingsklimaat voor ondernemers op de Vaart gewaarborgd kan worden.

Infrastructuur en duurzaamheid zijn continue thema’s waar ook tijdens dit event aandacht aan besteed zal worden. Met name energietransitie en de vraag wat je als ondernemer kunt doen om de boot niet te missen op dit vlak staan centraal.

Programma

Naast een plenair deel is er een markt waarop verschillende standhouders aanwezig zijn die producten kunnen leveren op het gebied van duurzame investeringen, of die resultaten van reeds gedane investeringen op het gebied van duurzaamheid kunnen laten zien.

Aanwezigen

Tijdens het event zullen onder andere de wethouders Maaike Veeningen (Economische Ontwikkeling & Onderwijs en Arbeidsmarkt) en Jan Hoek (Floriade, Duurzaamheid & Democratische Vernieuwing), de standhouders, gemeente Almere, provincie Flevoland, Energie Expertisecentrum Flevoland aanwezig zijn.

Praktische informatie

Datum: 20 april
Locatie: Mac3park, Bolderweg 2, bedrijventerrein De Vaart
Tijd: 16.00 - 18.00 uur