Afbeelding

Dag van de Ondernemer op 19 november

Algemeen

Ondernemers staan centraal tijdens de Dag van de Ondernemer. Op 19 november organiseren de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere een gezamenlijk evenement dat voor elk Almeers bedrijf toegankelijk is. Het evenement vindt fysiek plaats bij Van der Valk Almere, waar wethouder Maaike Veeningen de Starter van het jaar bekend maakt en de Bruggenbouwer Award uitreikt. 

Hierna kunnen ondernemers deelnemen aan een 1 uur durende lezing van (mede)ondernemer, spreker en investeerder Igor Beuker. Hij is een professioneel publiek spreker en columnist die bekend staat om zijn frisse blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Met zijn radicale visie en onafhankelijke stem inspireert hij publiek over de hele wereld. Tijdens conferenties en op Twitter is Igor Beuker met regelmaat trending topic als ‘Math Man in world of Mad Men’. Achter de schermen is hij ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen, award-winnend marketingstrateeg voor merken voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en trendwatcher voor Fortune 500’s, World Economic Forum en de EU.

Het programma wordt om 15.30 uur geopend door wethouder Maaike Veeningen, gevolgd door de uitreiking van de ondernemersprijzen. Om16.00 uur start de lezing van Igor Beuker en ter afsluiting is er vanaf 17.00 uur een netwerkborrel.

Het evenement is kosteloos. Aanmelden is noodzakelijk dit kan via www.onderneeminalmere.nl/dvdo. Bij binnenkomst wordt gevraagd naar coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs.