Afbeelding

In tijden van nood...

Algemeen

De Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) is trots om te zien dat er in deze tijden van nood zoveel fantastische initiatieven voor Oekraïne en haar inwoners worden opgezet door de VBA-leden en andere Almeerse ondernemers. “Almere heeft het hart op de juiste plek. Niet alleen zijn deze initiatieven hartverwarmend om te zien. De hoeveelheid donaties zijn net zo prachtig. Als ondernemersvereniging dragen we al deze initiatieven een warm hart toe. Chapeau!”

Verbinden

De VBA heeft de afgelopen tijd van verschillende ondernemers hulpvragen ontvangen om te delen met haar leden. “Omdat we staan voor verbinden, dragen we graag op onze manier bij door een platform te bieden aan ondernemers met initiatieven. Om al deze en nieuwe initiatieven te bundelen.”

Wie kan delen, kan vermenigvuldigen

Door de initiatieven met de VBA te delen, ontstaat er een nog groter bereik. Dus heb je een mooi initiatief? Mail jouw hulpvraag naar secretariaat@vba-almere.nl, vermeld o.a. wat je inzamelt, waar het naartoe gaat, wie de spullen brengt, wanneer de spullen binnen moeten zijn en waar het afgegeven kan worden. “Wij zorgen ervoor dat jouw hulpvraag op onze website met andere ondernemers gedeeld wordt om zo nog meer reikwijdte te creëren en nog meer in te kunnen zamelen. Samen met elkaar en voor elkaar!”

Ingezonden door Vereniging Bedrijfskring Almere als blijk van waardering aan hulpverlenende VBA-leden en Almeerse ondernemers.