Kimberley Valentien (links) van de VBA en wethouder Maaike Veeningen reikten de prijs uit aan Robin en Marcel Sluijter van SenS Online Solutions. (Foto: Maarten Feenstra)
Kimberley Valentien (links) van de VBA en wethouder Maaike Veeningen reikten de prijs uit aan Robin en Marcel Sluijter van SenS Online Solutions. (Foto: Maarten Feenstra) maarten feenstra

SenS Online Solutions is Onderneming van het jaar 2022

Algemeen

SenS Online Solutions is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2022. Dit werd onthuld in de nieuwjaarvideo van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) die zondagavond werd uitgezonden. Wethouder Maaike Veeningen verraste de Almeerse ondernemers Robin en Marcel Sluijter met de titel en de bijbehorende trofee.

SenS Online Solutions wist maar liefst 75% van de online stemmen binnen te halen. In 2008 ontstaan als marketing zoekmachine op een zolderkamer, is het bedrijf in 2010 uitgegroeid naar een full service bureau dat inmiddels ruim 38 medewerkers in dienst heeft. SenS Online Solutions is opgericht vanuit de overtuiging dat lokale, kleine, grote en internationale bedrijven online meer succes kunnen behalen door een flexibele en resultaatgerichte aanpak. Maar het bedrijf toont ook een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het is één van hoofdsponsors van Almere City FC, zet zich in voor de Voedselbank en heeft afgelopen december op initiatief van Rotary Almere een banketstavenactie opgezet voor kinderen onder de armoedegrens.

Van het eigen personeel komt 90% uit Almere. Er is veel aandacht voor ondersteuning en talentontwikkeling. Iedereen krijgt de mogelijkheid om middels eigen vindingrijkheid diverse oplossingen aan te dragen voor allerlei marketingvraagstukken en hun persoonlijke ontwikkeling. 

Travel Health Group

De andere genomineerde was Travel Health Group, die al 30 jaar actief is vanuit Almere. De organisatie staat in Nederland het meest bekend onder het merk Care Plus®. Met een gevarieerd assortiment aan anti-insect producten is Care Plus® de expert in bescherming tegen steken en beten. Hoewel Travel Health Group dus naast de titel greep, liet wethouder Maaike Veeningen weten dat de gemeente Almere erg trots op een bedrijf als dit in haar stad.