(Foto: Adobestock)
(Foto: Adobestock)

Nieuwjaarsvideo onthult Ondernemer van het Jaar 2022

Algemeen

Wie wordt de Ondernemer van het Jaar 2022? Kanshebbers zijn SenS Online Solutions en Travel Health Group. De winnaar wordt zondagavond bekendgemaakt in de digitale nieuwjaarsvideo van de gemeente Almere en de VBA.

De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Almere en de VBA kan dit jaar wederom niet fysiek plaatsvinden. In plaats daarvan is weer een nieuwjaarsvideo gemaakt, die zondag 2 januari vanaf 19.30 uur te zien is via www.almere.nl/nieuwjaarsvideo. Het thema dit jaar is ‘Growing Green’. 

De video neemt de kijkers mee in het gebruikelijke programma, met de uitreiking van de Bonifatiusspeld, de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de muzikale bijdragen van het Almeers Jeugd Symfonie Orkest. Ook belichten de griffier, de wethouders en de burgemeester ieder een specifiek onderwerp uit de dagelijkse praktijk. Er wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar de Floriade, die over ruim 100 dagen haar deuren in onze stad opent.

Ondernemer van het Jaar

De genomineerden voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar zijn geselecteerd door een vakjury onder voorzitterschap van wethouder Maaike Veeningen. Tot en met 19 december kon er worden gestemd op de twee Almeerse bedrijven: SenS Online Solutions en Travel Health Group. 

SenS Online Solutions is een full service online marketingbureau. Naast de zakelijke dienstverlening is SenS Online Solutions leidend in Almere op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn hoofdsponsor van Almere City FC, zetten zich in voor de voedselbank en startten in december een banketstavenactie vanuit Rotary Almere voor kinderen onder de armoedegrens. Travel Health Group is in 2022 30 jaar actief vanuit Almere. De organisatie staat in Nederland het meest bekend onder het label Care Plus en is sinds 2007 marktleider. De anti-insect producten zorgen dat reizigers onbezorgd op vakantie kunnen. Zondagavond wordt bekend welk bedrijf de meeste stemmen heeft gekregen en zich Ondernemer van het Jaar 2022 mag noemen.