Vorig jaar nam SenS de award in ontvangst, nu is de uitreiking verplaats naar maart 2022. (Foto: SenS)
Vorig jaar nam SenS de award in ontvangst, nu is de uitreiking verplaats naar maart 2022. (Foto: SenS)

Derde FD Gazelle Award op rij voor SenS Online Solutions

Algemeen

Voor de derde achtereenvolgende keer heeft Sens Online Solutions de Gazelle Award van het Financieele Dagblad gewonnen. De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook in 2020 en in 2019 ging SenS met de prijs aan de haal. 

SenS Online Solutions is in 2008 ontstaan vanuit de gedachte dat zoekmachine marketing een verademing moest worden voor de ondernemer. Daar waar onwetende ondernemers destijds nog te veel genegeerd werden door de markt, volgens Robin Sluijter, de eigenaar van SenS Online Solutions. Hij vond dat het tijd was om klanten en bedrijven echt te betrekken bij de online marketing mogelijkheden om zo op een eerlijke manier maximale resultaten te behalen.

Uitstel uitreiking

Het is dit jaar de achttiende keer dat het Financieele Dagblad de FD Gazellen prijzen toekent: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vanwege de coronaontwikkelingen is besloten om de uitreiking van de FD Gazellen Awards uit te stellen van 25 november 2021 naar 24 maart 2022.