Afbeelding
AlmereZaken

Mobiel Centre Marktonderzoek breidt uit naar België

Algemeen

Het Almeerse bedrijf Mobiel Centre Marktonderzoek gaat uitbreiden naar België. Inmiddels hebben al ruim 120 interviewers in België toegezegd zich bij het bedrijf aan te sluiten. Eigenaar Harm Weber laat weten trots te zijn dat juist in deze tijd een dergelijke uitbreiding naar het buitenland mogelijk is.

“We zitten natuurlijk in een vreemde periode maar zodra de maatregelen worden versoepeld kunnen we opdrachtgevers niet alleen in Nederland maar ook in België voorzien van de allerbeste en dus face-to-face gecollecteerde data,” aldus Harm Weber, directeur van Mobiel Centre Marktonderzoek. Inmiddels is het bedrijf al meer dan 35 jaar in Almere gevestigd aan de Markerkant.

Unieke insights

“We werken met data die unieke top insights opleveren en juist onze partners helpt bij het nemen van fundamentele beslissingen. Dankzij persoonlijk contact en aandacht voor de respondenten door onze top interviewers die allemaal meer dan vijf jaar ervaring hebben, vervolgt Weber. “Onze interviewers zijn immers bekend met de regio waar ze data collecteren. Specialisme en inzet van moderne middelen garanderen jou ook nog eens een snelle doorlooptijd. Wij verstaan al meer dan 35 jaar ons vak en zijn inmiddels al de onafhankelijke outsourcingpartij van menig onderzoeksbureau op het gebied van hoogwaardige face-to-face datacollectie die we nu ook in België mogelijk maken.”

Specialisten

“Uitbreiding naar België is een spannende stap waar we veel goeds van verwachten. Tim Seldeslachts ,tot begin 2020 manager van al het veldwerk bij Kantar België, is inmiddels voor MCM in België aan de slag en wordt hierbij bijgestaan door onze specialisten in Nederland.”

Meer informatie: www.mobielcentre.nl