Team TSR AV
Team TSR AV kasper klokman

TSR AV al 21 jaar succesvol: Van lokale speler naar een internationaal gerespecteerde partij

Bedrijfsprofiel

Van eenvoudige tot zeer complexe audiovisuele vraagstukken, vrijwel iedere ondernemer krijgt ermee te maken. Of het nu gaat om het realiseren van een moderne vergaderruimte of werkplek tot de complete audiovisuele verbouwing van een hotel, kantooromgeving of bibliotheek, TSR AV draait er zijn hand niet voor om. Het Almeerse bedrijf maakte de afgelopen twintig jaar een ongekende groei door en is nu klaar voor de volgende stap. “Hiermee kunnen we ondernemers nog beter van dienst zijn,” aldus Martijn Groot, één van de oprichters van TSR.

Het is inmiddels ruim 20 jaar geleden dat Martijn Groot samen met Han Wassink TSR AV oprichtte. Oorspronkelijk een veelzijdig verhuurbedrijf, maar inmiddels veel meer dan dat. “Het verhuren van audiovisuele apparatuur is nog steeds onderdeel van de organisatie, maar onze expertise is de afgelopen decennia fors uitgebreid,” vertelt Groot. “We zijn geen traditionele leverancier maar een kennispartner voor onze klanten. Je merkt dat aan alles wat we doen, het zit in ons DNA.”

TSR AV bestaat uit een team van gepassioneerde en betrokken experts die achter elke vraag de onderliggende behoefte willen ontrafelen. Het Almeerse bedrijf maakte de afgelopen twintig jaar een flinke groei door en is nu klaar voor de volgende stap. “Oplossingen leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen, daar houden we stevig aan vast” aldus Martijn Groot.

Almere tot Barcelona
Remote vergaderen, interactief presenteren, het creëren van optimale privacy; de redenen om AV te integreren in een organisatie zijn legio. TSR AV kijkt naar het werkelijk doel achter een vaak ogenschijnlijk simpele vraag en gaat vanuit daar aan de slag. Als uitvoerende kennispartner, met altijd een zorgeloze AV omgeving als resultaat. En die vraagstukken kunnen heel groot zijn. “Zo hebben we voor vele internationale organisaties gezamenlijk een audiovisuele kwaliteitsstandaard mogen ontwikkelen en implementeren”. De groei die TSR AV doormaakte, zorgt nu ook voor een verandering in het bedrijf zelf. Han Wassink, de andere oprichter van TSR AV, neemt afscheid van het bedrijf en is zijn eigen onafhankelijke adviesbureau begonnen.

Efficiënt advies
Wassink licht toe: “Voor mij was het na 20 jaar tijd om een nieuwe stap te nemen. Allemaal in goede harmonie en uiteraard blijven TSR AV en mijn adviesbureau Interface AV ook samenwerken. Martijn en ik zijn als vrienden dit bedrijf begonnen en nu slaan we beiden als vrienden een eigen weg in.” Wassink ziet daarbij mooie gezamenlijke kansen naar de toekomst toe: “Juist als onafhankelijk adviseur kan ik de expertise van TSR AV aanbevelen, omdat ik heel goed weet wat dit bedrijf allemaal kan.”

Ook Martijn Groot beaamt dit. “Vaak komen mensen bij ons met een gerichte vraag. Opdrachtgevers vragen ons naar product A. Maar voordat we aan de slag gaan vragen we eerst wat de klant met hun AV oplossing wil bereiken. Met de kennis en ervaring van Han kan hij hier onafhankelijk optimaal aan bijdragen.”

Arjen Brokking nieuwe Director Strategy & Business development
TSR AV neemt niet alleen afscheid van Han Wassink, tegelijk zijn er ook drie nieuwe mensen aan het leiderschapsteam toegevoegd. Twee oudgedienden uit het team van TSR AV, Mitchel Vork en Jesse Terpstra. En Arjen Brokking, een ervaren kracht in het bedrijfsleven, die inmiddels aan de slag is gegaan als Strategy & Business development Director van TSR AV. “De functienaam zegt het eigenlijk al, ik houd me vooral bezig met de strategie van het bedrijf. We merken dat TSR AV de afgelopen 20 jaar is uitgegroeid tot een veel grotere speler dan vaak gedacht wordt.” Ook Groot merkt dit in de dagelijkse praktijk. “Eigenlijk hee Director ft iedereen in Almere en omstreken direct of indirect al met ons te maken gehad. Maar ons werkgebied is inmiddels al verder buiten de stadsgrenzen aan de orde van de dag. Nog steeds werken we heel graag voor lokale opdrachtgevers, maar we stappen ook net zo makkelijk in het vliegtuig om in Glasgow een kantooromgeving en vergaderruimte in te richten.”

Brokking vervolgt: “We zijn gaan herijken waar we staan en waar we naartoe bewegen. Onze manier van werken en de kwaliteit van onze oplossingen passen bij organisaties waar de juiste AV-oplossingen het verschil kunnen maken. Denk aan de beleving voor bezoekers van bibliotheken, musea en hotels. En de voordelen van zorgeloos AV gebruik voor de grotere bedrijven. Ik ben oprecht trots op het hoge niveau van ons werk en het team dat dit realiseert. De verwachtingen van de klant telkens willen overtreffen is uniek en typisch TSR AV.”

TSR AV
Antennestraat 64-66
1322 AS Almere

T: 088-006 55 55
M: info@tsrav.nl
W:
www.tsrav.nl

Afbeelding
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)