Het team van TSR AV.
Het team van TSR AV. (Foto: aangeleverd)

TSR AV gewaardeerde partner

Algemeen

TSR AV markeert met trots haar 21e verjaardag en introduceert een frisse koers. Wat begon als een veelzijdig verhuurbedrijf, is geëvolueerd tot een gewaardeerde partner met geavanceerde audiovisuele oplossingen voor binnen- en buitenlandse klanten.

Onder leiding van oprichters Martijn Groot en Han Wassink heeft TSR AV zich gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties die het hedendaagse werken omarmen en dit professioneel willen implementeren.

Tegelijk met haar 21e verjaardag verwelkomt TSR AV een nieuw leiderschapsteam: Arjen Brokking, Mitchel Vork en Jesse Terpstra zullen, samen met Martijn Groot, het bedrijf verder in haar groei begeleiden en aansturen. Han Wassink heeft een nieuwe koers ingezet als onafhankelijk adviseur op het gebied van AV-oplossingen.

Martijn Groot blikt trots terug op 21 jaar innovatie: “Ik ben trots op wat TSR AV in deze 21 jaar heeft bereikt. We hebben niet alleen de wereld van audiovisuele oplossingen betreden maar deze ook vormgegeven. Met enthousiaste klanten, toegewijde medewerkers en grensverleggende oplossingen kijken we uit naar de volgende decennia van excellente dienstverlening.”

Arjen Brokking, Strategy & Sales director, deelt zijn perspectief: “TSR is een pareltje in de AV-wereld. Met een team van enthousiaste professionals en geweldige klanten, leveren we oplossingen die organisaties aantoonbaar vooruithelpen. TSR maakt het gebruik van AV zorgeloos en effectief. Ik kijk enorm uit naar de verdere ontwikkelingen die op ons pad liggen.”