Martijn Groot, operationeel directeur van TSR AV en John Bes,  algemeen directeur Almere City FC
Martijn Groot, operationeel directeur van TSR AV en John Bes, algemeen directeur Almere City FC Ron Baltus

TSR AV shirtsponsor Almere City FC derde periode

Partnernieuws

Almere City FC speelt vanaf half januari met de Almeerse onderneming TSR AV op de borst. De specialist in audiovisuele oplossingen geeft hiermee vanwege haar 20-jarige bestaan een nieuwe twist aan haar topsponsorship met de jongste betaald voetbalclub van Nederland.

Het Yanmar Stadion is een showcase van de expertise van TSR AV. Het bedrijf speelt een grote rol in de faciliteiten van het multifunctionele sportcomplex. Zo heeft TSR AV de afgelopen jaren alle audiovisuele installaties in en om het Yanmar Stadion vernieuwd en uitgebreid. Uiteraard zijn de business lounge en de TSR AV Studio niet achtergebleven. Daarnaast is TSR AV de preferred supplier voor audiovisuele ondersteuning bij evenementen in en om het Yanmar Stadion.

“Opdrachtgevers omschrijven onze meest onderscheidende toegevoegde waarde vaak als gemoedsrust. Ook dit seizoen hebben we voor Almere City FC een mooie bijdrage kunnen leveren, door met de betrouwbare AV oplossingen in en om het stadion een extra dimensie aan de wedstrijdbeleving toe te voegen,” aldus Martijn Groot, operationeel directeur van TSR AV. “We zijn ontzettend trots dat we dit al 20 jaar mogelijk maken. Deze trots uiten we ook landelijk via het shirtsponsorship.”

John Bes, algemeen directeur van Almere City FC, vindt het bewonderenswaardig dat TSR AV zich al twintig jaar staande houdt in een markt die zich razendsnel ontwikkelt. “TSR AV is een topsponsor met benefits. Enerzijds dragen zij bij aan de continuïteit van onze club en anderzijds maken we graag gebruik van hun expertise en diensten op audiovisueel gebied. Ons stadion dient daarbij als proeftuin voor de nieuwste technieken hetgeen een win-win scenario betekent en daarmee een basis legt voor een duurzaam en vruchtbaar partnership.”