Het team van SNS. (Foto: Aangeleverd)
Het team van SNS. (Foto: Aangeleverd)

SNS al 10 jaar een begrip in Almere

Bedrijfsprofiel

Ivar Dirkmaat is 10 jaar geleden samen met zijn vrouw Danitsja de SNS in Almere gaan franchisen. Op 01-03-2023 deden zij dit precies 10 jaar. De SNS in Almere zit in Almere Stad, Almere Buiten en in Almere Haven. Sinds heden hebben zij tevens de SNS in de Gooise Meren met een fysieke winkel in Bussum overgenomen en toegevoegd aan hun franchiseonderneming.

“We zijn een bank voor mensen die willen groeien. In onze aangescherpte koers bouwen we verder op de basis die we met elkaar hebben neergezet. In 2025 willen we de bank zijn met de sterkste persoonlijke klantrelatie onder de grootbanken, onderscheiden we ons op bewezen maatschappelijke impact op onze doelgroep met een gezond financieel resultaat.

2022 was voor veel mensen een bewogen jaar. Je kunt je voorstellen dat de uitdagingen van nu heel anders zijn dan die van een jaar geleden. Denk alleen al aan de huizenmarkt, de inflatie of de hoge energieprijzen. Onze klanten hebben andere vragen. Daar hebben we aandacht voor.”

Samen met hun team van adviseurs en ondersteuners staan zij klaar om alle klanten van advies te voorzien. Dit doen zij op het gebied van betalen, sparen, beleggen, verzekeren en hypotheken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook voor het kopen, bouwen of verbouwen van een bedrijfspand staan de adviseurs klaar. Goede producten, ruime acceptatienormen en altijd de wil om mee te denken met de wensen van de klant zorgt ervoor dat de SNS ook voor jou een passende keus is. Maak vandaag nog een afspraak met de SNS.

Waar je bij andere banken niet meer kan binnenlopen, ben je bij ons welkom. De SNS winkels zijn van maandag t/m vrijdag open en in Almere Stad ook op zaterdag.

Even voorstellen: Stijn Buitenweg 

Bent u als ZZp’er of als ondernemer in het MKB op zoek naar antwoorden op financiële vraagstukken of goed advies? Dan bent u bij Stijn Buitenweg aan het juiste adres. Als SNS accountmanager voor de zakelijke markt is hij hét aanspreekpunt voor ondernemers. “Of het nu gaat om doorgroeimogelijkheden, zakelijke verzekeringen, kredieten of pensioenen, SNS kan ondernemers volledig ontzorgen. We denken mee met de klant en kunnen met elk financieel vraagstuk helpen. En het mooie is, is dat we verschillende fysieke kantoren in Almere hebben, waardoor onze aanpak persoonlijk en laagdrempelig is. Heeft u als ondernemer financiële vragen? Dan ben ik u namens SNS heel graag van dienst.”

Adressen SNS Almere:

Almere Haven, Kruisstraat 70
Almere Stad, De DIagonaal 195
Almere Buiten, Noordeinde Noordeinde 190 (vanaf 10 mei Globeplein 21)