Notaris Mischa Berkenbosch van TRIP Notarissen. (Foto: aangeleverd)
Notaris Mischa Berkenbosch van TRIP Notarissen. (Foto: aangeleverd)

TRIP Notarissen 40 jaar in Almere

Algemeen

Het is inmiddels precies 40 jaar geleden dat Siepko Trip de deuren opende van TRIP Notarissen aan de Kerkgracht in Almere Haven. Inmiddels is er veel veranderd bij het eerste en daarmee oudste notariskantoor van Almere, maar nog steeds staan de langdurige klantrelaties centraal bij TRIP Notarissen.

Notaris Mischa Berkenbosch zwaait inmiddels de scepter bij TRIP Notarissen, waar naast hijzelf nog 15 andere medewerkers werkzaam zijn. Hij vertelt hoe trots het bedrijf is om nu hun 40-jarig jubileum te vieren. “Het mooie van deze vier decennia is dat je als bedrijf bent meegegroeid met de inwoners en de ondernemers van Almere. Wij zijn een algemene praktijk en dat betekent dat mensen bij ons terecht kunnen voor alle belangrijke levensgebeurtenissen. Bijvoorbeeld wanneer ze gaan samenwonen, een huis kopen, kinderen krijgen, een bedrijf of stichting willen opzetten.”

Meegroeien

Berkenbosch legt uit hoe TRIP Notarissen samen met de stad steeds groter is geworden. “Waar we in de startfase ook vooral te maken hadden met relatief veel jonge particulieren en opstartende bedrijven, zien we nu dat de afwisseling, net als in de stad zelf, groter wordt. We hebben meer oudere relaties, er zijn wat meer overlijdens en nalatenschappen.”

Ervaring 

Inmiddels zit TRIP Notarissen al ruim 20 jaar op de Willem Dreesweg 2. Een locatie die met zorg is uitgekozen en uitstekend bevalt. “Het grote voordeel van deze werkplek is dat we goed bereikbaar zijn, op een plek die zowel in een woonwijk ligt, alsook op loopafstand van het zakencentrum van de stad. Mocht u vragen hebben over uw persoonlijke of zakelijke situatie, dan kunt u ook altijd even bij ons binnenlopen. En het grote voordeel van dat we al 40 jaar bestaan, waarvan ruim de helft van onze medewerkers al meer dan 20 jaar bij ons werkzaam is, is dat we een enorme ervaring hebben binnen ons kantoor. Veel klanten van ons zijn de kinderen van oudere klanten, wat zorgt dat we onze klanten écht goed kennen en dus ook op de beste manier kunnen adviseren.”

Ondernemers 

Dit is ook van toepassing op de ondernemers die klant zijn bij TRIP Notarissen. Hoewel de scheidslijn tussen privé en ondernemerschap niet altijd zo zwart-wit is. “Ondernemerschap heeft ook invloed op privézaken en andersom. Bovendien is een bedrijf altijd in beweging. Het krimpt, of groeit met extra medewerkers, of er is sprake van een reorganisatie of overname. Allemaal zaken waarbij een goede notaris, die ook nog eens advies geeft op jouw persoonlijke situatie.”

TRIP notarissen
W. Dreesweg 2
1314 VB Almere
036-5336488

info@tripnotarissenalmere.nl

https://tripnotarissenalmere.nl/