De SNS opende vrijdag de deuren in de Kruisstraat. (Foto: Fred Rotgans)
De SNS opende vrijdag de deuren in de Kruisstraat. (Foto: Fred Rotgans)

SNS terug in Almere Haven

Algemeen

Na het vertrek in 2019 uit Haven is de SNS terug in het oudste stadsdeel van Almere. Vrijdag werd het nieuwe filiaal geopend aan de Kruisstraat 70.

“Op verzoek van veel van onze klanten keren wij terug naar Haven”, vertelt franchisenemer Ivar Dirkmaat. Hij runt alle SNS-winkels in Almere samen met zijn vrouw Danitsja en een enthousiast team van adviseurs. “Wij willen een toegankelijke bank zijn. Waar veel banken de deuren sluiten vinden wij het belangrijk dat we voor alle Almeerders in de buurt zijn”, benadrukt Dirkmaat. “We vinden dat bankieren anders kan, laagdrempelig en met goed advies. We willen in begrijpelijke taal mensen adviseren over betaal-, spaar-, hypotheek- en verzekeringsproducten. Dit voor zowel particulieren als ondernemers.” 

Bankzaken en aanvullende diensten

Dit kan vanaf nu dus weer in Almere Stad, Buiten én in Haven. “Dat ons nieuwe filiaal zich in één van de belangrijkste winkelstraten van Almere Haven kon vestigen, had alles te maken met het feit dat de SNS op winkeltijden geopend is. Dus ook op de zaterdagen“, vervolgt Dirkmaat. “Wij vinden het belangrijk om onze klanten in goede en slechte tijden te kunnen helpen met al hun financiële vraagstukken. Naast de gewone bankzaken bieden we handige aanvullende diensten en producten. Onze adviseurs kunnen binnen 24 uur een afspraak inplannen voor hypotheken of zakelijke financieringen.”

Het interieur van de SNS aan de Kruisstraat is nieuw en de spreekkamers zijn uitnodigend ingericht. Het aanbod dat je van een bank mag verwachten is er ruimschoots aanwezig. Ivar Dirkmaat nodigt iedereen uit om het zelf te ervaren in één van de SNS winkels van Almere. Kom langs of bel voor een afspraak met 030-6333000.

De Diagonaal 195 – Almere Stad
Noordeinde 190 – Almere Buiten
Kruisstraat 70 – Almere Haven