Ivar Dirkmaat. (Foto: aangeleverd)
Ivar Dirkmaat. (Foto: aangeleverd)

SNS: Dé lokale en betrokken partij voor ondernemers

Bedrijfsprofiel

Even voorstellen….Ivar Dirkmaat

Hij heeft een bekend gezicht en een bekende naam in Almere. Ivar Dirkmaat is de franchisenemer van SNS Almere, iets wat hij inmiddels al acht jaar met veel passie doet. Ivar Dirkmaat werd geboren in Amsterdam, maar verhuisde al enkele weken na zijn geboorte met zijn familie naar Almere. Daar woont hij nog steeds met veel plezier, inmiddels samen met zijn eigen gezin bestaande uit zijn vrouw Danitsja en dochter Daimy.

Ivar is een echte Almeerder, die als kind de ambitie had om professioneel basketballer te worden. Helaas behoorde dat niet tot de mogelijkheden en koos hij voor zijn tweede passie: de financieel dienstverlening. Sinds 2013 is hij franchisenemer van de SNS in Almere. Samen met zijn team heeft hij de doelstelling om alle Almeerders te helpen met hun financiële behoeften en ze waar nodig financieel weerbaar te maken voor de toekomst. Ivar zoekt bovendien graag de samenwerking op met andere lokale ondernemers en de overheid.

Nu ook financieringsmogelijkheden voor ZZP’ers en MKB

Sinds dit jaar richt de SNS zich niet meer uitsluitend op de particuliere markt, maar bieden zij tevens financieringsmogelijkheden voor ZZP’ers en MKB. Ivar geeft aan dat dit een mooie toevoeging en aanvulling is op de huidige dienstverlening van SNS: “De MKB-ondernemer en Zzp’er verdient een persoonlijke en ondernemende bank en met deze uitgebreide dienstverlening ben ik ervan overtuigd dat wij de juiste gesprekspartner voor deze ondernemers zijn.”

Met een SNS Zakelijk Krediet krijg je als ondernemer tegen een eerlijke prijs een kredietlimiet op je zakelijke betaalrekening.

SNS Zakelijk Krediet

MKB-ondernemer of ZZP’er ben je vaak kwetsbaar voor economische schommelingen. Dan heb je een bank nodig die niet achterover leunt maar flexibel met je meebeweegt. Heb je geld nodig voor je bedrijf, omdat je seizoensgebonden dienstverlening biedt, of zit je tijdelijk even krap door de gevolgen van de corona pandemie?

Met een SNS Zakelijk Krediet krijg je als ondernemer tegen een eerlijke prijs een kredietlimiet op je zakelijke betaalrekening. Je kunt een limiet aanvragen vanaf € 5.000 tot € 50.000.

SNS Bedrijfshypotheek

Groeit je onderneming? En wil je een bedrijfspand kopen, bouwen of verbouwen? Misschien is dan de SNS Bedrijfshypotheek iets voor je. Soms is het voordeliger om een pand te kopen in plaats een ruimte te gaan of te blijven huren.

Heb je al een bedrijfspand? Dan kan het door de lage rentes in markt interessant zijn om je lening over te sluiten. De SNS Bedrijfshypotheek is beschikbaar voor bedrijven met onder andere een maximale omzet van € 5 miljoen per jaar. De SNS Bedrijfshypotheek heeft aantrekkelijke en transparante voorwaarden, zonder kleine lettertjes.

Verduurzamen

Ga je het pand ook verduurzamen? Dan ben je bij SNS ook aan het goede adres. Ivar Dirkmaat: “Duurzaam ondernemen vinden we bij SNS heel normaal. Het is ontzettend leuk en inspirerend om met collega ondernemers te sparren over de toekomst en samen de juiste oplossing te zoeken om wensen en behoeften van de ondernemers in te vullen. Mijn ervaring als financieel adviseur en vooral ook de ervaring die ik heb als ondernemer worden daarbij heel positief ontvangen. Mijn team en ik ontmoeten je graag persoonlijk in een van onze SNS winkels in Almere Stad of Almere Buiten. Dan bespreken we samen, onder het genot van een lekkere kop koffie, alle mogelijkheden. ”Ivar vervolgt: “We weten als SNS precies wat er voor jou en je bedrijf nodig is. Je krijgt bij ons het digitale gemak, de aandacht en het vertrouwen dat je verdient. Zodat jij kan doen waar je goed in bent.”

De SNS is er voor zowel particulieren als ondernemers voor het verwezenlijken van hun woonwensen

Ondernemer en de eigen woning

De SNS is er voor zowel particulieren als ondernemers voor het verwezenlijken van hun woonwensen. SNS kijkt verder dan de standaard gedragscode waardoor er vaak meer mogelijk is dan de standaardberekeningen laten zien. De SNS Franchisenemer legt uit: “We helpen graag zoveel mogelijk mensen met het realiseren van hun droomwens. Of je nu gaat voor nieuwbouw of een opknapper, je rente lang of kort wilt vastzetten, in loondienst bent óf ondernemer. Dat kan door samen te werken met verschillende hypotheekaanbieders.”

Meerdere hypotheekaanbieders

Ivar vervolgt: “Bij ons valt er wat te kiezen. SNS is de enige bank met meer dan 200 winkels waar je binnen kunt lopen voor een persoonlijk hypotheekadvies, met keuze uit meerdere hypotheekaanbieders. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek hebben die past bij je persoonlijke situatie en wensen.

Handig van zoveel keuze onder één dak, is dat je hypotheken en hypotheekrentes makkelijk kunt vergelijken. Misschien heeft een van de aanbieders op dit moment een lagere rente dan de ander. Of heeft een aanbieder voorwaarden die in jouw situatie gunstig zijn. Ivar en zijn team staan jullie graag te woord voor het bespreken van alle mogelijkheden.

Meer informatie?

Kom langs bij de SNS in Almere Stad aan de Diagonaal 195 of in Almere Buiten op Noordeinde 190.
Telefonisch zijn we bereikbaar op: 030-6333000 of kijk op onze website.