Andrew Taylor (Foto: aangeleverd)
Andrew Taylor (Foto: aangeleverd)

22 maart: Inspirerend presenteren sessie 3

Training / Workshop

Iedereen kan een inspirerende spreker worden!

Andrew Taylor neemt je graag mee in de wereld van presenteren en helpt jou een inspirerende spreker te worden. In zijn aanpak combineert hij de drie belangrijkste elementen van presenteren: de presentator, de inhoud en het publiek. Deze drie elementen moeten in balans zijn, als je als spreker impact wil hebben bij jouw publiek. Onderwerpen zoals verbale en non-verbale communicatie, spreken met impact en overtuiging, en de inzet van storytelling krijgen bijvoorbeeld de aandacht. Met een grote dosis bevlogenheid en persoonlijke aandacht helpt hij je om jouw verhaal op anderen over te brengen aan de hand van presentatietraining.

Het programma bestaat uit 3 workshops en 1 individuele coaching sessie en wordt aangeboden in samenwerking met Taylor Trainingen.

Programma

Les 1: Leer inspirerend pitchen
8 februari van 13.00 tot 16.30 uur

Les 2: Presenteer en inspireer zowel verbaal als non-verbaal
22 februari van 13.00 tot 16.30 uur

Les 3: Individuele coaching sessie
Zelf in te plannen met Andrew Taylor

Les 4: Inspireer anderen met jouw bedrijfspitch
22 maart van 13.00 tot 14.30 uur of 15.00 tot 16.30 uur

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Filosofie Taylor Trainingen

Wij geloven dat iedereen die heeft leren spreken, een inspirerende spreker kan worden! Inspirerend communiceren is een kunst die geleerd kan worden door bevlogenheid, oefening en moed om vanuit je hart te spreken.

Het is een magisch gevoel als je publiek opgaat in jouw verhaal. Helaas komt het te vaak voor dat mensen iets presenteren en dat je na afloopt denkt… waar ging dat over? Dit is erg jammer, want het is een gemiste kans. Een gemiste kans om anderen enthousiast te maken voor jouw verhaal, hen te inspireren en tot actie te bewegen.

Iedere keer dat je voor een groep staat heb je de kans om de wereld te veranderen, hoe klein deze verandering ook is. Als inspirerende spreker kun je jouw publiek tot verandering bewegen, door hen te enthousiasmeren en te inspireren. En geïnspireerde mensen kunnen de wereld verzetten.

 Andrew werkt dagelijks als trainer vanuit zijn filosofie: 

“Waarom zou je een presentatie houden…als je deze ook kan géven? “

Workshop 1: Inspirerend Pitchen

Hier leren de deelnemers wat een inspirerende presentatie is, uit welke elementen deze bestaat en waarom deze elementen erin zitten. Iedereen leert op een nieuwe manier tegen presenteren aan te kijken, en krijgt tools en handvaten mee om iedere keer een inspirerende presentatie te maken én te geven. Vervolgens maken wij een deep-dive in inspirerend pitchen. Meestal wil je dat er na een presentatie iets gaat gebeuren, of niet meer gebeurt. Hiervoor is de pitch ideaal. De deelnemers krijgen een ‘blauwdruk’ voor het maken van een inspirerende pitch. Vervolgens gaat iedereen ook een pitch maken en géven.

Workshop 2: Inspirerend Communiceren

Tijdens deze tweede workshop gaan we weer oefenen met pitchen én aan de slag met lichaamstaal. Deze workshop focust voornamelijk op het overbrengen van je boodschap (non-verbale communicatie). De technieken en vaardigheden kan je heel goed gebruiken bij presenteren, netwerken of klantgesprekken. Alle deelnemers leren wat nodig is om een indrukwekkende eerste indruk te maken, maar ook lichaamstaal van de ander te herkennen zodat ze hier goed op kunnen inspelen. Dit zijn hele belangrijke aspecten van ondernemerschap. Je kan een geweldig product/dienst hebben, maar als dit niet goed (genoeg) overkomt dan verkoop je het niet. Dit wordt een interactieve workshop waar de deelnemers de rest van hun leven, zowel zakelijk als privé, veel aan zullen hebben.

Workshop 3: Jouw inspirerende bedrijfspitch

Tijdens deze workshop komt alles samen. Alle deelnemers gaan dan hún individuele bedrijfspitch geven aan een potentiële klant (die wordt gespeeld door Andrew, de trainer). Hier zullen alle deelnemers feedback op ontvangen, en helpen de deelnemers elkaar ook door feedback aan elkaar te geven. Op deze manier leert iedereen van elkaar en heb je voldoende om je eigen pitch nog verder te finetunen.

Individuele coaching

Tussen de 2e en 3e workshop kunnen de deelnemers een uur één-op-één coaching met Taylor Trainingen inplannen om te sparren over hun eindpitch. Dit kunnen we digitaal doen, of live in het Inspiratie Pakhuis. Door de extra coachingsessies krijgen de deelnemers aanvullende, individuele aandacht voor hun bedrijfspitch, en kunnen ze alle vragen stellen die ze nog hebben over inspirerend communiceren.