Hypotheek-Match is er voor ondernemers die privé een hypotheek willen. (Foto: Fred Rotgans)
Hypotheek-Match is er voor ondernemers die privé een hypotheek willen. (Foto: Fred Rotgans)

Hypotheek-Match: de oplossing voor ondernemers met een hypotheekwens in privé

Bedrijfsprofiel

Ze zijn al twee bekende namen en gezichten in de bedrijfswereld van Almere: Istvan Pinter en Richard Treffers. Het succes van hun bedrijf Fin-Match was dusdanig groot, dat dit recentelijk resulteerde in een nieuwe onderneming: Hypotheek-Match. Een nieuw bedrijf dat ondernemers helpt om ook privé de beste hypotheek te kunnen afsluiten. Een logische stap voor Treffers en Pinter, die ontstond vanuit de vraag die zij van veel ondernemers kregen: “Hoe kom ik als ondernemer aan de best mogelijke hypotheek voor mijn woonhuis?”

Bij het nieuwe bedrijf Hypotheek-Match hoort ook een nieuwe locatie. Sinds enige tijd huisvesten Richard Treffers en Istvan Pinter zich in de Eurotoren in het centrum van Almere. Vanaf de 17e etage hebben ze een indrukwekkend uitzicht op het bedrijvige Almere. Ze vertellen wat de reden is voor de start van Hypotheek-Match. Pinter: “Sinds de oprichting van Fin-Match, waarin we bedrijfsfinancieringen verzorgen voor ondernemers, kregen wij steeds vaker ook hypotheek aanvragen voor ondernemers die privé een huis willen aankopen. Voor een hypotheekadviseur is een ondernemer vaak ingewikkeld, omdat er niet simpelweg een loonstrook en werkgeversverklaring kan worden opgevraagd. Een hypotheek voor een ondernemer is echt maatwerk, en we kregen vaker en vaker de vraag of we daarin ook wat konden betekenen voor ondernemers. Daar springen wij nu op in. De markt liet ons weten hoe hard juist deze aanpak nodig is.”

Groot voordeel is dat wij onafhankelijk zijnOnafhankelijk en maatwerk

Treffers vult aan wat precies de toegevoegde waarde is van Hypotheek-Match: “Wij voegen juist die specifieke waarde toe door maatwerk te leveren en te ontzorgen. Daarom hebben wij voor de ondernemer die in privé op zoek is naar een hypotheek nu Hypotheek-Match opgericht. Met Hypotheek-Match adviseren wij hypotheken en verzekeringen voor ondernemers. We sluiten daarbij overigens werknemers in loondienst niet uit, ook zij kunnen bij ons terecht voor advies en bemiddeling voor de beste hypotheek. Naast de aankoop van een nieuwe woning zien wij veel klanten die hun huidige woning willen verbouwen of de lopende hypotheek willen oversluiten voor een lagere rente. Groot voordeel is dat wij onafhankelijk zijn, we zijn dus niet gebonden aan een bank of een vaste financier, maar kunnen echt kijken wat het beste past bij elke individuele klant.”

Wim brengt een enorme kennis en ervaring mee

Hypotheekadviseur Wim Bousie

Met het besluit voor het oprichten van Hypotheek-Match kwam het duo voor een uitdaging te staan. Weliswaar zijn zij thuis in de financiële wereld, maar het hypothecaire vak is weer een specialisme op zich. Daarom besloten Treffers en Pinter een specialist in dienst te nemen, iets wat in deze tijd nog niet eenvoudig is. Treffers vertelt: “Toevallig kwam ik tijdens het hardlopen Wim Bousie tegen. Wim is een oud-collega van ons indertijd bij de ABN AMRO. Hij werkt al ruim 35 jaar in het hypotheekvak, waarin hij zowel hypotheekadviseur als kantoordirecteur is geweest van verschillende Fortis- en ABN AMRO vestigingen. Hij brengt enorm veel kennis en ervaring met zich mee en is daarnaast een zeer fijn persoon om mee te werken. Zowel voor ons, als ook voor de klanten van Hypotheek-Match die hij gaat adviseren.”

Partner Eijgendaal & Van Romondt 

Het is niet de enige verandering die plaatsvindt bij de Almeerse Treffers en Pinter. Ook voor hun firma Fin-Match maken ze een forse groei door. Fin-Match biedt ondernemers hulp en advies bij onder meer bedrijfsfinancieringen, vastgoedfinancieringen en bedrijfsovernames. “Eigenlijk helpen wij ondernemers op het gebied van alle financiële zaken. Door de groei hiervan, zijn we een samenwerking aangegaan met Eijgendaal & Van Romondt (EvR). Samen met Eijgendaal & Van Romondt kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. EvR bestaat al ruim 85 jaar en heeft in totaal meer dan 90 medewerkers, echt een stabiele partner met een grote staat van dienst in de financiële wereld. Door deze samenwerking hebben wij naast onze huidige producten nu ook de expertise en diensten in huis zoals bijvoorbeeld advies- en bemiddeling in woninghypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen en bedrijfsverzekeringen. Hiermee breiden we onze services flink uit. “

Tim van Es (manager hypotheken EvR) vertelt: “De ambitie spat er vanaf bij de Almeerse heren en daarom was het ook niet lastig om gezamenlijk een totaalconcept voor ondernemers neer te zetten. Maar ook particulieren in Almere en omstreken kunnen nu profiteren van onze samenwerking met een nog bredere dienstverlening. Geweldig om hier als EvR onderdeel van te zijn en het biedt mij persoonlijk een unieke kans om Almere beter te leren kennen.”

Bij ons zitten alle financierings-mogelijkheden onder één dak

One Stop Shop 

“Het grote voordeel van deze nieuwe samenwerking en het oprichten van Hypotheek-Match, is dat ondernemers nu te maken krijgen met ons als One Stop Shop. Bij ons zitten nu vele mogelijkheden onder één dak, en de ondernemer hoeft niet voor verschillende zaken bij verschillende adviseurs langs. Financieringen voor het bedrijf vallen onder Fin-Match, dat daarin ook nog eens is uitgebreid. En voor de particuliere hypotheek vraag is er nu Hypotheek-Match, waarin we zorgen dat de ondernemer ook privé een gunstige hypotheek kan afsluiten. Ideaal voor de ondernemer. ”

Meer informatie: 

Wilt u meer informatie of contact leggen met Hypotheek-Match of Fin-Match? Neem dan gerust contact op met Richard Treffers, Istvan Pinter en Wim Bousie:

Hypotheek-Match                                                                  Fin-Match
Landdrostdreef 124 (17e verdieping)                         Landdrostdreef 124 (17e verdieping)
1314 SK Almere                                                                        1314 SK Almere
Tel: 036- 20 79 988                                                          Tel: 036- 79 98 717

info@hypotheek-match.nl                                          info@fin-match.nl 

www.hypotheek-match.nl                                          www.fin-match.nl

Links: Wim Bousie, die nieuwe hypotheek-adviseur van Hypotheek-Match. (Foto: aangeleverd)