De winnaars van de ondernemersprijzen in 2023 (Archieffoto: Fred Rotgans)
De winnaars van de ondernemersprijzen in 2023 (Archieffoto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Aanmelding Onderneming van het Jaar 2024-2025 geopend

Algemeen

Vanaf donderdag 18 april 2024 is het weer mogelijk voor bedrijven om zich aan te melden voor de titel ‘Onderneming van het Jaar 2024-2025’. Daarnaast is het ook mogelijk om een ander bedrijf aan te melden. De bekendmaking van de winnaars is op vrijdag 15 november 2024 tijdens de Dag van de Ondernemer.

De prijs wordt voor de 38e keer uitgereikt. De gemeente kent de titel toe aan bedrijven die waardevol zijn voor de stad, op welk gebied dan ook.

Drie categorieën

Er zijn drie categorieën: midden-groot bedrijf, kleinbedrijf en starters. Daarnaast kan er gestemd worden op de genomineerden uit de drie categorieën voor de publieksprijs. Deelnemende bedrijven kunnen hun zichtbaarheid, naamsbekendheid en netwerk vergroten en de winnaars ontvangen een prijspakket.

Door bedrijfsbezoeken winnaar bepalen

Tot 11 september 2024 is het mogelijk om aan te melden. De vakjury selecteert genomineerden uit alle aanmeldingen en bepaalt door bedrijfsbezoeken wie de winnaar per categorie is. In dezelfde maand kan het publiek stemmen op de genomineerden voor de publieksprijs. Op vrijdagavond 15 november 2024 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een netwerkavond.

Thermen La Mer, Buzaglo, Brothercoating en MINT

Vorig jaar wonnen vier Almeerse bedrijven de titel ‘Onderneming van het Jaar 2023-2024’. In de categorie voor midden-groot bedrijf was het Thermen la Mer, in de categorie kleinbedrijf was het Buzaglo, in de categorie starters was het Brothercoating. De publiekprijs ging naar MINT.

Via deze link is het mogelijk om een bedrijf aan te melden.