Erik de Jong, commercieel directeur 999 games, samen met zijn team, wethouder Maaike Veeningen en voorzitter van de VBA Kimberly Valentien (Foto: Fred Rotgans)
Erik de Jong, commercieel directeur 999 games, samen met zijn team, wethouder Maaike Veeningen en voorzitter van de VBA Kimberly Valentien (Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Aanmelding geopend voor Onderneming van het Jaar

Algemeen

Ook dit jaar heb je als bedrijf weer de mogelijkheid om je aan te melden voor Onderneming van het Jaar 2023 - 2024. Zondag 17 september sluit de aanmeldperiode voor de drie categorieën: Starter, Klein bedrijf en Midden-groot bedrijf. Het is ook mogelijk om bedrijven aan te dragen voor één van de drie titels.

Per prijs worden drie genomineerden geselecteerd door een vakjury. Wethouder Maaike Veeningen maakt onderdeel uit van deze jury en moedigt Almeerse ondernemers aan om deel te nemen. ‘’Wij zitten inmiddels in de voorbereidingen en krijgen volop aanmeldingen binnen. Samen met de zeskoppige jury kijken we uit naar alle inzendingen. Ondernemers succes!’’ Aldus, Richard de Blieck, senior accountmanager afdeling Economische Ontwikkeling en Grondzaken Gemeente Almere en tevens jurylid onderneming van het jaar 2023-2024.

Word je genomineerd? Dan krijg je veel exposure! Er worden video’s en foto’s gemaakt en je bent zichtbaar in lokale media en via social media. De winnaar van de categorie Midden-groot bedrijf wordt automatisch genomineerd voor de Flevolandse TOP Onderneming prijs, die wordt uitgereikt tijdens het jaarlijkse Flevopenningengala.

Zowel Gemeente Almere als Vereniging Bedrijfskring Almere hebben veel belang bij deze wedstrijd. Het verbindt ondernemers en het creëert aandacht voor het Almeerse bedrijfsleven. Daarnaast geeft Onderneming van het Jaar een podium aan de genomineerden bedrijven. 

Op 17 november is de uitreiking waar ook veel ondernemers bij elkaar komen. Dit is voor veel ondernemers het moment om te netwerken, waardoor het ondernemersklimaat binnen Almere versterkt wordt. Jouw bedrijf aanmelden of een bedrijf aandragen voor een nominatie is mogelijk via onderstaande website.

Meer informatie: www.onderneeminalmere.nl/ovhj