Afbeelding
Calina inc

Save the Date: Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2024

Algemeen

De Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw vindt dit jaar op 31 mei in Zeewolde plaats. Gastgemeente Zeewolde viert dit jaar tevens zijn veertigjarig jubileum. Het thema van de jubileumviering, Samen Sterk, wordt door de organisatie van de Flevolandse Zakenvrouw Verkiezing ook doorgevoerd in hun evenement. De burgemeester van het jubilerende Zeewolde, Gerrit-Jan Gorter, treedt op als juryvoorzitter.

Samen Sterk 

“Het thema Samen Sterk, Samen bouwen aan Flevoland, benadrukt het belang van samenwerking en verbondenheid. Dit jaar zullen we de krachten bundelen om Flevoland te laten groeien en bloeien, waarbij we de successen en de veerkracht van onze zakenvrouwen vieren. Dit is een unieke gelegenheid om de buitengewone vrouwen te erkennen die een positieve impact hebben op hun zakelijke omgeving en de wereld om hen heen. We kijken ernaar uit om inspirerende kandidaten te verwelkomen en hun verhalen te delen onder dit prachtige gezamenlijke thema. Laten wij samen bouwen aan een toekomst waarin talent en diversiteit in Flevoland worden gevierd,” aldus Carolina Riffi Ollite, bestuurder Marketing & PR van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen.

Jury 

Dit jaar zal een nieuw jurylid aanschuiven. Na vele jaren plaatsgenomen te hebben in de jury Mariët Heestermans dit jaar afscheid genomen van haar rol als jurylid. Zij draagt haar taak over aan Hasib Moukaddim. “We zijn verheugd om Hasib te verwelkomen binnen de jury. Met zijn achtergrond en expertise is Hasib een uitstekende opvolger van Mariët. Vanuit zijn rol als directeur van Hogeschool Windesheim Almere slaat hij een brug naar de ondernemers van de toekomst. Zijn bekroning als winnaar van de Global People Award 2023 getuigt van zijn buitengewone toewijding aan het bevorderen van inclusie, diversiteit en vooruitgang binnen het onderwijslandschap,” aldus Riffi Ollite namens het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. 

Voordragen kandidaten 

Tot en met 1 maart heeft iedereen de mogelijkheid kandidaten voor te dragen voor de categorieën: zelfstandig professional (ZP), midden- en kleinbedrijf (MKB) en de categorie manager. Meer informatie over de categorieën en de beoordelingscriteria is te raadplegen via www.flevolandsezakenvrouwen.nl/verkiezing-2024. Alle voordrachten worden beoordeeld door de jury, bestaande uit: Willeke Waller, Karin Gabor, Annemarie Jorritsma, Hasib Moukaddim en juryvoorzitter Burgemeester Gerrit Jan Gorter. De jury kiest drie finalisten per categorie die meedingen om de awards. 

Publieksprijs 

Naast de juryprijzen wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Tijdens het evenement op 31 mei krijgen de aanwezigen de kans een stem uit te brengen op hun favoriet. Degene met de meeste stemmen gaat er aan het eind van de avond met de publieksprijs vandoor. 

verkiezing@flevolandsezakenvrouwen.nl
www.flevolandsezakenvrouwen.nl

Hasib Moukkadim, nieuw jurylid Flevolandse Zakenvrouwen Verkiezing
Winnaars Flevolandse Zakenvrouw Verkiezing 2023