Wouter Griekspoor wordt commercieel directeur bij Almere City FC. (Archieffoto: aangeleverd)
Wouter Griekspoor wordt commercieel directeur bij Almere City FC. (Archieffoto: aangeleverd)

Wouter Griekspoor terug naar Almere City FC

Algemeen

Wouter Griekspoor keert terug bij Almere City FC, nadat hij de club net voor de promotie naar de eredivisie had verlaten voor een overstap naar PEC Zwolle. Griekspoor bekleedt in Almere vanaf 1 november de functie van commercieel directeur. Voor zijn vertrek was hij commercieel manager bij de club.

Griekspoor: “Hoewel ik prettig werk bij PEC Zwolle, kies ik er toch voor om het aanbod van Almere City FC met beide handen aan te pakken. De kans om mij breder te ontwikkelen, in combinatie met het geboden perspectief, hebben mij overtuigd om terug te keren. Ik heb enorm veel zin om iedereen weer te zien en samen de club verder te brengen.”

Algemeen directeur John Bes: ,,We zijn met de club in een stroomversnelling gekomen door de promotie. Enerzijds moeten er allerlei zaken worden geregeld vanwege het eredivisieschap. Anderzijds kunnen we nu ook doorpakken op een aantal dossiers die belangrijk zijn voor de uitbouw en continuïteit van onze club. Het is een grote uitdaging die past bij de kwaliteiten én ambitie van Wouter. Ik ben dan ook erg gelukkig dat hij binnenkort weer onderdeel is van ons team.”