Hassib Moukaddim (Foto: Herman Engbers)
Hassib Moukaddim (Foto: Herman Engbers) herman engbers

Hasib Moukaddim nieuwe directeur Windesheim

Algemeen

Hasib Moukaddim (44) wordt per 1 april directeur van hogeschool Windesheim, locatie Almere. Hij volgt Kees Stolwijk op, die als bestuurder naar het Voortgezet Onderwijs (VO) overstapt.

Moukaddim startte in 2011 bij Windesheim in Almere, na diverse functies op het terrein van de jeugdzorg te hebben vervuld. In 2019 werd hij MT-lid en sinds eind vorig jaar is hij daarnaast werkzaam als waarnemend directeur van het Kenniscentrum van de hogeschool.
Inge Grimm, voorzitter van het College van Bestuur: “We zijn blij met de benoeming van Hasib. Hasib is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van Windesheim in Almere en heeft goed zicht op de belangrijke onderwijs- en onderzoeksthema’s en uitdagingen voor Flevoland. Daarnaast is hij actief in de regio en kent hij de maatschappelijke context en vraagstukken. We hebben er alle vertrouwen in dat Hasib met zijn gedrevenheid, studentgerichtheid en stevige netwerk in de regio ook in de rol van directeur een belangrijke bijdrage zal leveren aan het domein Flevoland en het realiseren van de gezamenlijke ambities van Windesheim.”