Inge Grimm, nieuwe voorzitter College van Bestuur Windesheim (Foto: aangeleverd)
Inge Grimm, nieuwe voorzitter College van Bestuur Windesheim (Foto: aangeleverd)

Nieuwe voorzitter College van Bestuur Windesheim

Algemeen

Per 15 april is Inge Grimm de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur (CvB) van hogeschool Windesheim. Zij volgt Henk Hagoort op die per 1 februari de overstap naar de VO-raad maakte.

“Met Inge Grimm krijgt Windesheim een bestuursvoorzitter die zeer gemotiveerd is om vanuit haar nieuwe rol de ingezette strategische koers voort te zetten en de sterke regionale positie van Windesheim in onderwijs en onderzoek zowel in Almere als Zwolle verder uit te bouwen. Wij zijn zeer verheugd om haar benoeming te kunnen aankondigen en stellen nu snel de vacature voor het tweede collegelid open”, aldus Anne Flierman, voorzitter van de Raad van Toezicht van Windesheim.

Toekomst

De afgelopen 4,5 jaar heeft Grimm als CvB-lid van Windesheim de domeinen Business, Media en Recht (BMR) en Techniek in portefeuille gehad, evenals de thema’s Onderzoek, Financiën, Huisvesting, Studentenzaken, ICT en HR. Anne Flierman: “Wij zijn er van overtuigd dat Inge met haar ervaring, daadkracht, betrokkenheid én realiteitszin de juiste persoon is om vanuit de voorzittersrol verder te werken aan alle uitdagingen en opgaven van de hogeschool in Almere en Zwolle.”

Inge Grimm; “Windesheim is een prachtige hogeschool met enorm betrokken medewerkers. We staan voor top onderwijs en -onderzoek voor onze studenten en voor de bedrijven waarmee we in onze regio’s samenwerken. Ik kijk er erg naar uit om dit de komende jaren samen verder uit te bouwen.”