Bijeenkomst Internationale Vrouwendag van Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen, Rabobank en VBA (Foto: aangeleverd)
Bijeenkomst Internationale Vrouwendag van Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen, Rabobank en VBA (Foto: aangeleverd)

Bijeenkomst Internationale Vrouwendag succesvol

Algemeen

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen, Rabobank en Vereniging Bedrijfskring Almere organiseerden op woensdag 8 maart, zoals elk jaar, een bijeenkomst ter gelegenheid van internationale vrouwendag.

Deze editie had de organisatie de primeur gekregen om als eerste een evenement te organiseren in het recentelijk geopende Natural Pavilion op het terrein waar vorig jaar de Floriade Expo gehouden is.

Carmen Breeveld

Ongeveer 60 mensen waren aanwezig bij de bijeenkomst waar onder andere tijd was voor een presentatie van Carmen Breedveld. De onderneemster die in 2003 is verkozen tot Internationale Zwarte Zakenvrouw van Nederland, zelf een miljoenenonderneming heeft opgebouwd en als persoonlijk adviseur van Koningin Máxima heeft gewerkt, heeft tijdens de bijeenkomst haar boek gepresenteerd. Ook ging de onderneemster in op het belang voor vrouwen om zichtbaar te zijn, lef te tonen en uit je comfort zone te stappen. In het ondernemerschap, maar ook in de rest van je leven.

Zichtbaarheid

“De presentatie van Carmen Breeveld was heel waardevol. Haar missie en visie sluiten perfect aan bij die van ons en haar verhaal was een mooie manier om stil te staan bij het verschil tussen de manier waarop mannen en vrouwen zakendoen. Zowel Carmen als wij staan allebei voor zichtbaarheid, elkaar versterken en het geven van een gezicht aan alle vrouwen die zakendoen,” aldus Marcia Richardson, voorzitter van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen.

Nieuwe leden

Tijdens de bijeenkomst werd ook letterlijk een gezicht gegeven aan vrouwelijke ondernemers; alle nieuwe leden van het netwerk kregen de kans zichzelf voor te stellen en aan te geven waarom zij zich bij het netwerk hebben aangesloten.