In september 2021 is Bun Projectontwikkeling begonnen met de bouw van een winkelcentrum en heeft daarmee als lokale partij een ontwikkeling van Vastbouw overgenomen. (Foto: Bun)
In september 2021 is Bun Projectontwikkeling begonnen met de bouw van een winkelcentrum en heeft daarmee als lokale partij een ontwikkeling van Vastbouw overgenomen. (Foto: Bun)

Bun Holding opent Albert Heijn in Winkelcentrum Oosterwold

Algemeen

In Oosterwold is afgelopen week de nieuwe Albert Heijn van franchisenemer Bun geopend. In september 2021 is Bun Projectontwikkeling begonnen met de bouw van een winkelcentrum en heeft daarmee als lokale partij een ontwikkeling van Vastbouw overgenomen. Albert Heijn Oosterwold is een onderdeel van het Winkelcentrum Oosterwold. Er komen nog zes andere winkels om het winkelcentrum compleet te maken.

De familie Bun heeft zelf afgelopen week het startsein gegeven om de supermarkt te openen, maar er was ook personeel van de winkel aanwezig en de eerste klanten die stonden te wachten om de nieuwe winkel te zien. “De sfeer was top”, zegt supermarktmanager Dennis Stam. “Goede muziek, leuke speeches, enthousiaste mensen. Ik heb heel veel zin om hier aan de slag te gaan.”

Parkeren

Albert Heijn Oosterwold is een onderdeel van het Winkelcentrum Oosterwold. De koemnde tijd zullen er nog verschillende andere winkels geopend worden om Winkelcentrum Oosterwold compleet te maken, maar voor nu lag de focus op de opening van de supermarkt. De winkel is ongeveer 1800 vierkante meter groot en gevuld met een gevarieerd assortiment verse en houdbare producten. De winkel voorziet in nog veel meer gemakken. “We hebben niet alleen een grote winkel met een groot assortiment, maar ook kunnen klanten gebruik maken van zelfscankassa’s, heeft de winkel ruime openingstijden, is makkelijk bereikbaar en is er veel ruimte voor de deur om de auto gratis te parkeren”, zegt Stam. “Alles nodigt uit bij deze supermarkt de boodschappen te doen.”

’t Groene Wold

De winkels die de komende tijd zullen volgen in Winkelcentrum Oosterwold zijn onder meer ALDI, Action, Kruidvat, Gall & Gall en Aktief Bloemsierkunst. De nieuwe winkelvoorziening zal aansluiten bij de naastgelegen nieuwbouwwijk ’t Groene Wold. In Oosterwold, het nieuwste stadsdeel van Almere, zullen in de komende jaren 15.000 nieuwe woningen gerealiseerd worden.