Nik Smit (ACM), John Bes (Almere City FC) en Martin Ort (OVSA). (Foto: aangeleverd)
Nik Smit (ACM), John Bes (Almere City FC) en Martin Ort (OVSA). (Foto: aangeleverd)

Almere Centrum en Almere City FC starten bijzondere campagne

Algemeen

Almere Centrum en Almere City zijn een campagne gestart met als doel meer bezoekers naar de binnenstad én het Yanmar Stadion te trekken. In de komende weken ontvangen gasten van de verblijfshoreca in Almere Centrum twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Almere City bij een minimale besteding van € 45,01. Doelstelling is om gasten van de horeca in het centrum te belonen en daarnaast alle 4.501 plekken in het Yanmar Stadion bezet te krijgen. Als onderdeel van de campagne staat Almere Centrum tijdens de tweede periode prominent op het speelshirt van Almere City FC. Deze periode loopt tot en met vrijdag 10 december aanstaande.

Martin Ort van ondernemersvereniging OVSA: “Almere Centrum en Almere City FC zijn al sinds de start van de BVO nauw aan elkaar verbonden. Marketing is een belangrijke tool voor de ondernemers in onze binnenstad, Almere City FC geeft onze stad al vele jaren een positief imago. Dat is voor de marketing en het imago van de stad zeer belangrijk. Een uitgebreide charmante samenwerking zoals deze kon dan ook niet uitblijven.”

Win-win

Almere City Marketing versterkt de actie met de inzet van extra marketinguitingen. Directeur Nik Smit is enthousiast over de samenwerking: “We bundelen de krachten om het mooie palet aan horecagelegenheden in onze stad krachtig op de kaart te zetten. Tegelijkertijd gunnen we op deze manier alle Almeerders een mooi avondje Almere City FC.”  Algemeen directeur John Bes van Almere City FC: ,”Dit is een voorbeeld van een samenwerking met een ultieme win-win doelstelling. Ook een logisch partnership aangezien club en stad met elkaar opgroeien en beter worden. En hoe leuk is het om Almeerders een avondje uit te laten verdienen met een avondje uit? Ik heb veel vertrouwen in de campagne en ben OVSA en Almere City Marketing dankbaar voor hun proactieve houding.”

De actie start volgende week vrijdag. Een lijst van de deelnemende verblijfshorecazaken wordt later bekendgemaakt.