De Zadelmakerstraat in het Centrum. (Foto: Almere Zaken)
De Zadelmakerstraat in het Centrum. (Foto: Almere Zaken)

Nieuwe huurders in passages Centrum

Algemeen

In de verschillende passages in het centrum van Almere hebben de afgelopen periode meerdere nieuwe huurders zich gevestigd. Zowel aan de Zadelmakerstraat, als aan de Zoetelaarpassage en de Bottelaarspassage hebben nieuwe, en bestaande, ondernemers hun deuren geopend. 

Aan de Zoetelaarpassage 5 heeft zich Hartenvrouw Bruidsmode gevestigd. Toekomstige bruiden worden met zelfgebakken appeltaart welkom geheten en krijgen alle gelegenheid om de uitgebreide collectie jurken in uiteenlopende maten en stijlen te bekijken en te passen. Met jurken vanaf 499 euro is er niet alleen voor elke smaak, maar ook voor elk budget genoeg keuze. Er zijn diverse jurken op voorraad die meteen meegenomen kunnen worden en andere jurken kunnen ter plekke worden besteld. De winkel beschikt bovendien over een eigen atelier om de jurk op maat af te werken. Naast jurken bestaat het aanbod ook uit alle denkbare accessoires en galajurken. De winkel van Hartenvrouw Bruidsmode meet 352 m2. 

Zoetelaarpassage

De naam Victor zal veel klanten van kleermaker en stomerij Gocer bekend in de oren klinken. Victor, die eigenlijk Vittorio heet, is opgeleid als meester kleermaker en modeontwerper en heeft sinds kort zijn eigen winkel. Hier verkoopt hij door hemzelf ontworpen of ingekochte herenkleding die zich kenmerkt door Italiaans vakmanschap. Vittorio leerde de fijne kneepjes van het vak in Milaan, dé modestad bij uitstek, en wil zijn klanten de kwaliteit en service bieden waar de Italiaanse modehuizen om bekend staan. Kleding kan ook op maat worden gemaakt of aangepast. Vittorio Cavalli zit aan de Zoetelaarpassage 7 en meet 69 m2.

Zadelmakerstraat 

Aan de Zadelmakerstraat bevindt zich sinds kort Amoga Indian Grocery Shop. Het assortiment van deze winkel bestaat uit verschillende kruiden, verse groente en andere etenswaren uit de Indiase keuken. Amoga Indian Grocery Shop zit aan de Zadelmakerstraat 15 en meet 91 m2.

Bottelaarpassage

Geen nieuwkomer, maar wel een nieuw adres. Wouters Naaimachines heeft meerdere vestigingen, waarvan ook één in Almere. In de winkel worden uiteenlopende naaimachines van verschillende merken verkocht, maar kunnen ook kapotte machines worden gerepareerd. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor vlieseline, spoeltjes, garen, paspoppen en andere verwante producten. Wouters Naaimachines zit aan de Bottelaarpassage 16 en meet 82 m2.