Aanmelden is vanaf nu mogelijk, (Foto: gemeente Almere)
Aanmelden is vanaf nu mogelijk, (Foto: gemeente Almere)

Aanmelding Bruggenbouwer Award van start

Algemeen

De aanmelding voor de Bruggenbouwer van 2021 is gestart. Eind vorig jaar is er tijdens de Landelijke dag van de ondernemer de Bruggenbouwer Award in het leven geroepen. Tijdens de afsluiting van de dag heeft wethouder Maaike Veeningen de Bruggenbouwer Award 2020 uitgereikt aan de stichting ALLY BLIJFT BINNEN.

Wethouder Veeningen dankte destijds de stichting voor hun lokale inspanning en leuke initiatieven tijdens de coronacrisis: “Als gemeente Almere zijn wij trots op onze pioniersstad. In onze stad hebben wij veel ondernemers die de samenwerking met elkaar opzoeken en nieuwe initiatieven opzetten. Om deze reden is Almere ook dit jaar op zoek naar dit soort bijzondere bedrijven.”

Voorwaarden

Bedrijven kunnen onder bepaalde bepaalde voorwaarden meedingen naar de award: Gevestigd in de gemeente Almere, samengewerkt met minimaal twee Almeerse organisaties waarvan minimaal één bedrijf en zichzelf op een bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor Almere.

Aanmelden

Aanmelden kan via: https://www.onderneeminalmere.nl/nl/info/ondernemersprijzen/bruggenbouwer/aanmelden

De winnaar zal op 19 november 2021 tijdens de landelijke Dag van de ondernemer bekend worden gemaakt door wethouder Maaike Veeningen.