De Starter van het jaar ontvangt een jaar gratis adverteren in Almere Zaken. (Foto: Gemeente Almere)
De Starter van het jaar ontvangt een jaar gratis adverteren in Almere Zaken. (Foto: Gemeente Almere)

Almere is op zoek naar de Starter van het jaar

Algemeen

De gemeente Almere wil tijdens de landelijke Dag van de ondernemer haar waardering uiten aan de startende ondernemers in haar stad. De Startersprijs is bedoeld voor startende ondernemers die door veel lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming hebben opgebouwd.

Starters die in aanmerking komen dienen gevestigd te zijn in de gemeente Almere. Tevens staat het bedrijf maximaal drie jaar ingeschreven bij de KvK. Elke sector komt in aanmerking.

Inschrijving

Elke startende ondernemer die aan de voorwaarden voldoet kan zich tot uiterlijk 3 oktober inschrijven. Uit alle inschrijvingen zullen drie starters geselecteerd worden op: potentie, durf, innovatie, commerciële formule, financiële positie, visie, groeistrategie, kennis van de markt en creativiteit.

Selectie

De selectie zal uitgevoerd worden door een vakjury met vertegenwoordigers vanuit het Almeerse Bedrijfsleven. Hierna zullen er drie genomineerden bekend worden gemaakt. Als jouw bedrijf geselecteerd wordt als één van de drie genomineerden, ga je samen met de andere de strijd aan om gekozen te worden tot de winnaar van de Starter van het jaar. Dit doen jullie door middel van het ophalen van stemmen met een zelf gemaakte promotievideo. De gemeente zal gedurende de wedstrijd een bijdrage leveren aan de online zichtbaarheid van jouw promotievideo in de stad. Heel Almere heeft vervolgens een maand lang te tijd om te stemmen op haar favoriet. De winnaar zal op 19 november 2021 bekend worden gemaakt.

Prijzen

Wat ontvangen de genomineerden? Jouw promotievideo zal gemonteerd worden door een professionele editor. Er komt een fotograaf langs om portret- en bedrijfsfoto’s te maken. Deze kun je tijdens de stemperiode, maar ook na de wedstrijd inzetten voor eigen gebruik. Extra promotie via de website en de

De winnaar ontvangt een jaar lang kosteloos adverteren in de Almere Zaken.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.