Afbeelding
AlmereZaken

Businessmagazine wordt naamgever nieuw netwerkevenement

Algemeen

ALMERE – Het nieuwe businessmagazine Almere zaken wordt de naamgever van het nieuwste netwerkevenement in Almere: de Almere zaken Bitterballen Borrel. Tijdens de eerste bijeenkomst op donderdag 26 januari presenteren de makers zich, en is een ‘dummy’ van het nieuwe businessmagazine te bekijken.


Iedere ondernemer weet dat netwerken essentieel is voor het vinden van nieuwe relaties. Veel netwerkbijeenkomsten, zeker die van ondernemersverenigingen, zijn echter weinig verrassend omdat telkens dezelfde gezichten hun opwachting maken. Het is voor nieuwe leden vaak moeilijk om contact te maken. De Almere zaken Bitterballen Borrel is anders. Alle Almeerse ondernemers zijn welkom en kunnen op informele wijze met elkaar kennismaken.
Uitgevers Martin van Feggelen en Ron Broertjes van Almere zaken: “De Almere zaken Bitterballen Borrel is een mooi moment om het nieuwe businessmagazine Almere zaken officieel te presenteren. Het magazine heeft als doelstelling om het Almeerse bedrijfsleven met elkaar in verbinding te brengen. Vandaar dat wij graag onze naam koppelen aan dit nieuwe en veelbelovende evenement. “

De Almere zaken Bitterballen Borrel

Initiatiefnemer Timo Peters van het bedrijf Fair People is blij met de samenwerking met Almere zaken. “De Almere zaken Bitterballen Borrel brengt ondernemers bij elkaar op een nieuwe, informele manier. In mijn netwerk wordt reikhalzend uitgekeken naar deze netwerkmogelijkheid, maar ook naar de komst van dit nieuwe businessmagazine dat gepersonaliseerd naar 11.000 ondernemers in Almere wordt gestuurd. Almere zaken is een schitterend platform om van de Bitterballen Borrel Almere een groot succes te maken.”
BoatHouse

De eerste Almere zaken Bitterballen Borrel wordt gehouden op woensdag 26 januari in restaurant BoatHouse aan de Noorderplassenweg 150. De bijeenkomst begint om 17.00 uur. Tijdens de bijeenkomst zijn proefexemplaren (dummy’s) van het magazine te bekijken. Het eerste echte businessmagazine komt uit in week 8.
De Almere zaken Bitterballen Borrel wordt voortaan maandelijks gehouden in Almere. Iedere ondernemer is welkom. Aanmelden kan via de LinkedIn-groep Bitterballen Borrel Almere en de LinkedIn-groep Almere zaken.