Afbeelding
AlmereZaken

Laatste Bitterballen Borrel op 21 juni

Algemeen

Het eerste seizoen van de Almeerse Bitterballen Borrel wordt feestelijk afgesloten op donderdag 21 juni. De derde editie van Almere zaken wordt gepresenteerd en na afloop is er voor geïnteresseerde ondernemers een barbecue.

Zakelijk Almere heeft de Bitterballen Borrel in korte tijd in de armen gesloten. Vanaf de eerste editie in februari trekt de nieuwe netwerkbijeenkomst telkens minimaal honderd bezoekers. Bij de presentatie van de eerste editie van Almere zaken kwamen zelfs meer dan 200 mensen naar restaurant Boathouse.

De Bitterballen Borrel sluit het zakelijke seizoen af met een bijzonder programma. Vanaf 17.00 uur is er volop de gelegenheid om te netwerken. Daarna geeft Joost Buitenweg van Pixel This een korte presentatie en is om 18.00 uur de sneakpreview van de derde editie van Almere Zaken. Om 19.30 uur is de afterparty met een barbecue. Wie daarvan gebruik wil maken moet dit vooraf aangeven via info@boathouse.nl. Deelname kost 15 euro per persoon. De band Breaking Glass zorgt voor de muzikale omlijsting. Aansluitend kan op televisieschermen worden gekeken naar de kwartfinale van het EK Voetbal. Het programma eindigt om 22.30 uur. De volgende Bitterballenborrel is weer op donderdag 6 september.
(Foto: Fred Rotgans)