Ivar Dirkmaat. (Foto: Marco ter Beek)
Ivar Dirkmaat. (Foto: Marco ter Beek)

Laat de zon in je hart

Column

‘Alles ziet er anders uit als de zon schijnt’, dreunde door de speakers van de Nederlandse radio’s in de zomer van 1982, de zomer waarin ik ben geboren. Kort daarna verhuisden wij naar Almere, de stad waar ik ben opgegroeid en veel mooie momenten heb meegemaakt.

Nu 41 jaar later is het wederom dezelfde tijd van het jaar maar de muziek is een klein beetje anders. Nu horen we de hele dag ‘Laat de zon in je hart’ want wie had dit durven dromen, Almere City FC promoveert als eerste Flevolandse club ooit naar de eredivisie.

Een prestatie waar iedere Almeerder trots op mag zijn en onze helden van Almere City FC werden feestelijk gehuldigd in het hart van de stad. Ook wij (SNS) zijn super trots op dit resultaat, de club, spelers en staf van Almere City FC.

Het seizoen begon matig maar toen het eenmaal op gang kwam was Almere City niet meer te stoppen. We zagen een team dat gedurende het seizoen steeds sterker werd. 

Als ieder mens sterker wordt, wordt heel Nederland sterker. Daarom zien wij als SNS ook die mensen staan die anderen over het hoofd zien. Kleine ondernemers bestaan niet en wij nemen plannen serieus. Daarom hebben wij de bedrijfshypotheek al vanaf €50.000,- en bieden wij deze tot €2mln aan.

Heel soms komt het voor dat we niets kunnen betekenen voor een klant maar wij doen altijd ons best om passende oplossingen te bieden. We beschikken over een zeer mooi netwerk waarbij we tevens goed zijn in het verbinden van relaties aan elkaar. Samen komen we verder.

Wij bouwen graag een warme band op met al onze relaties en zullen er alles aan doen om deze banden te behouden en versterken. Wij helpen je graag met de aankoop, verduurzaming of verbetering van de woning maar helpen je ook graag aan een bedrijfshypotheek of financiering. 

Voor nu luister ik nog even naar het nieuwe nummer van onze Almeerse held, Mits Mitchell ‘Wij leven voor City’ om nog even in de euforische stemming te blijven en sluit ik af met de woorden ‘City de club, Ally de stad!’

Ivar Dirkmaat
Franchisenemer SNS Almere

Naast franchisenemer van de SNS in Almere is Ivar Dirkmaat tevens gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP), Erkend Hypothecair planner (NVHP & SEH) en Echtscheidingsspecialist (RFEA).

Ivar.Dirkmaat@sns.nl
036-3030065

Of kom langs op;
De Diagonaal 195 – Almere Stad
Globeplein 21 - Almere Buiten
Kruisstraat 70 – Almere Haven