OFM
OFM

OFM: de all-in-one shop voor de mooiste herenkleding

Bedrijfsprofiel

Midden in het hart van Almere Centrum, aan de Citadel 14, bevindt zich OFM. Het is de totaalzaak voor herenkleding, waarbij niet alleen de bekende merken in het oog springen, maar ook de service hoog in het vaandel staat. Shopmanager Tim van Vreeswijk vertelt: “We maken het zo makkelijk mogelijk voor de man, welke smaak of maat je ook hebt”

Wie het wel eens is opgevallen dat de voetballers en staf van Almere City FC zo goed gekleed zijn, kan er zeker van zijn dat dit werk van OFM is. Shopmanager Tim van Vreeswijk zorgt er namelijk persoonlijk voor dat de spelers buiten het veld piekfijn gekleed zijn. En er zijn meer bekende Almeerders die hij kleedt. Niet zo verwonderlijk, want bij OFM staan goede kwaliteit en een geweldige service centraal.

Ondernemers

Ook ondernemers weten de winkel sinds de opening vier jaar geleden al goed te vinden. “Juist in de zakelijke wereld is het van belang er representatief uit te zien. En dat geldt niet alleen voor de ondernemer zelf, maar ook voor zijn personeel. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat we een heel team aankleden. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van hotels, autodealers, sportclubs of banken. Het hoeft dan niet te gaan om matching outfits, we kunnen de wensen van elke afzonderlijk individu bekijken en daar aan voldoen.”

Van sokken tot trouwpak 

“Dat vind ik het mooiste van mijn vak,” vertelt Van Vreeswijk in zijn winkel die maar liefst een oppervlakte heeft van 1.100 m2. “Niets maakt zo gelukkig als een klant tevreden maken.” Samen met zijn acht winkelmedewerkers doet hij er dan ook alles aan om de Almeerse man goed van dienst te zijn. “Wij zijn een echte all-in-one shop. Dat betekent dat je hier kan binnenlopen, een goede kop koffie krijgt en van top tot teen jezelf in het nieuw kan steken. We grappen wel eens: van sokken tot trouwpak en alles wat ertussen zit. Maar dat is ook de realiteit. We hebben prachtige pakken en colberts, maar ook mooie truien, overhemden, schoenen en hiervan altijd de laatste trends en de beste kwaliteit. Je hoeft als man dus niet de hele stad door te zoeken en winkel in en winkel uit te gaan.”

Voordelen

Nog een voordeel van OFM is de centrale ligging in Almere stad. “Parkeren kan in de Hospitaalgarage en met een paar stappen ben je in onze winkel. Er is hier ruimte om rustig te kijken, volop keuze en altijd een medewerker beschikbaar met kennis van zaken. Ik durf te zeggen dat elke man bij ons gegarandeerd kan slagen voor alles wat hij zoekt. Bovendien bieden we ook Personal Shopping aan. Daar hebben we een aparte ruimte voor, en medewerkers die goed luisteren naar de wens van de klant. We kunnen dan een persoonlijke collectie voorselecteren, waarbij de klant rustig kan passen en zijn keus kan maken. Ook hierbij geldt: een nieuwe outfit bieden we letterlijk van top tot teen aan.”

Speciale maten 

Van Vreeswijk benadrukt dat er in zijn winkel ook speciale maten beschikbaar zijn. “We hebben zowel reguliere maten, maar ook kwartmaten en lengte maten in huis. En bovendien heeft OFM in deze winkel een eigen atelier waar ook aanpassingen, zoals het inkorten van broeken of mouwen, mogelijk is.”

Supporters avond en Businessclub avond 

In april organiseert de winkel van OFM Almere twee speciale avonden in combinatie met Almere City FC. Op maandag 15 april wordt er voor supporters van Almere City FC georganiseerd, waarbij de nieuwste trends op het gebied van herenmode te zien zijn. De avond erna, op dinsdag 16 april, is er een speciale avond voor de leden van de businessclub van Almere City. Beide avonden staan in het teken van gezellig samen komen, onder het genot van een hapje en drankje, in een VI-setting, waarbij ook verschillende spelers van Almere City en Hans Kraaij, boegbeeld van OFM, aanwezig zijn. Aanmelden voor deze avonden in april kan via de mail: almere@onlyforman.nl

OFM
Citadel 14
1315 VK Almere

T: 036 - 76 00 102
M: almere@onlyformen.nl

Tim van Vreeswijk (Foto: aangeleverd)