Michel en Ilona Hartman, eigenaren Sunselect Zonwering, voor hun nieuwe pand
Michel en Ilona Hartman, eigenaren Sunselect Zonwering, voor hun nieuwe pand Fred Rotgans

Specialist in zonwering SunSelect breidt uit op nieuwe locatie

Bedrijfsprofiel

Kwaliteit is het belangrijkst voor onze klanten

Of het gaat om, zonneschermen, rolluiken, overkappingen of raamdecoraties, voor SunSelect is de hoge kwaliteit altijd het belangrijkst. Waarom? “Omdat onze klanten dit van ons gewend zijn en kwaliteit nog altijd de beste reclame is voor je product,” aldus Michel en Ilona Hartman, de eigenaren van SunSelect. De specialist in zonwering bestaat dit jaar al 32 jaar en niet zonder succes. De groei van het bedrijf ging de afgelopen jaren zo snel, dat de Almeerse onderneming begin juni verhuisde naar een nieuwe locatie aan de Televisieweg 32 op bedrijventerrein Gooise Kant. Een groter pand, met ruimere showroom én een grote tuin om ook daar te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zonwering. “Bezoekers kunnen op deze manier direct ervaren hoe onze producten zijn werk doen.”

Ruim 17 jaar werkten ze op de oude locatie, maar de groei van het bedrijf zorgde voor een vraag naar meer ruimte. Wat we nu in onze nieuwe showroom en showtuin kunnen laten zien, is zoveel meer en zoveel ruimer dan voorheen. Iedereen die binnenkomt, krijgt direct een goede indruk van wat we aanbieden en wat de eindeloze mogelijkheden zijn.” 

Outdoor Living 

Ook Ilona Hartman benadrukt het belang van de grote showroom. “Mensen zijn direct enthousiast als ze hier binnenkomen. Plus dat we nu een mooie showtuin hebben rondom het pand. Daar kunnen we onze pergolazonweringen, vouw- en lameldaken en vrijstaande zonweringen aanbieden. We zien dat er steeds meer vraag komt naar zonwering op het gebied van Outdoor Living. Maar we bieden ook aanverwante items aan die we zelf inkopen in Indonesië. Bijvoorbeeld leuke bootkasten, boeddha beelden en prachtige parasols. Ook hierbij geldt weer dat we gaan voor de beste kwaliteit, maar ook voor een prachtig resultaat. Bovendien is onze service altijd persoonlijk. Mijn man en ik hebben deze onderneming al 17 jaar samen en inmiddels weten veel Almeerse bedrijven en particulieren dat we zoveel ervaring hebben dat we de wensen van onze klanten altijd kunnen vervullen.”

Unieke complete collectie

Sunselect heeft tevens, als één van de weinige Luxaflex® dealers in Nederland, een complete Luxaflex® Gallery Outdoor Shop in de winkel staan. In dit ‘Experience Centre’ wordt de gehele collectie van het merk Luxaflex® Window Styling getoond. Van terrasschermen tot rolluiken en van screens tot markiezen. In de showroom wordt buitenzonwering in al haar aspecten getoond; decoratief en functioneel. In deze Gallery Shop zijn alle producten in vele kleuren, materialen, verschillende uitvoeringen en in speciale vormen te bewonderen.

Besparen met zonwering 

Wie binnenwandelt aan het nieuwe pand op de Televisieweg, is inderdaad direct onder de indruk van het diverse aanbod. Overkappingen, raamdecoratie, rolluiken en zonneschermen: alles is aanwezig om huis, tuin, kantoor én bedrijfspand tegen de zon te beschermen. “Je ziet dat de vraag naar goede zonwering steeds groter wordt. Ook in en rond Almere. Want zonwering is niet alleen fraai om te zien, en functioneel, maar bovendien ook nog eens een belangrijke onderdeel voor het verduurzamen van je huis of bedrijf,” aldus Michel Hartman. “Wat je met zonwering bereikt, bespaar je in de winter op stookkosten en in de zomer op airco-kosten. Het kan wel zeven graden verschil maken in je huis als je een goede isolatie hebt met de juiste zonwering. Tel uit je winst.”

Kwaliteit op maat gemaakt 

Belangrijk is daarbij natuurlijk wel de kwaliteit van het product. Ilona vult aan: “SunSelect staat voor de beste kwaliteit, wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die er zijn. Ook bieden we producten aan van de beste en bekende merken, waaronder Luxaflex®, Somfy, Sunmaster en Erhardt. Alles op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij de wensen van de klant. Bovendien zijn we al jaren lid van de branchevereniging ROMAZO, wat betekent dat de geïnstalleerde producten altijd een garantie van 5 jaar hebben. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van een degelijk product.”

Eigen SunSelect monteurs 

We zijn trots dat we onze eigen monteurs hebben

Ilona Hartman benadrukt: “Maar waar we echt uniek in zijn, is dat we werken met onze eigen montageteams. We hebben een aantal top monteurs in dienst, die allemaal zeer vakbekwaam zijn. Daar zijn we trots op, want onze mensen zorgen ervoor dat de producten perfect worden gemonteerd. Want niets is zo mooi als een dankbare klant die blij is met zijn nieuwe zonwering. ” 

SunSelect Zonwering
Televisieweg 32 
1322 AL Almere

T: 036-5365535 
M: info@sun-select.nl
W: www.sun-select.nl

Nieuwe showroom SunSelect
Nieuwe showroom SunSelect