Nieuw pand Sunselect aan de Televisieweg 32 (Foto: aangeleverd)
Nieuw pand Sunselect aan de Televisieweg 32 (Foto: aangeleverd)

Sunselect opent nieuwe showroom

Algemeen

Sunselect, specialist op het gebied van zonwering, rolluiken, overkappingen, raamdecoratie en horren, kondigt  de opening aan van hun nieuwe showroom aan de Televisieweg 32, op bedrijventerrein Gooise Kant. Per 6 juni zal Sunselect klanten verwelkomen in de nieuwe showroom, waar zij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige zonweringoplossingen aanbieden.

Als een van de grootste verkooppunten voor zonwering in Flevoland en omstreken biedt Sunselect producten van bekende merken, waaronder Luxaflex®, Somfy, Sunmaster en Erhardt. “In onze prachtige nieuwe showroom, compleet met een aangelegde tuin, presenteren we voorbeelden van allerlei soorten zonwering, overkappingen, rolluiken, raamdecoraties en nog veel meer,” aldus Michel en Ilona Hartman, eigenaren van Sunselect. “Al onze producten worden op maat gemaakt, zodat klanten hun aankoop volledig naar wens kunnen samenstellen.”

32-jarig bestaan

Het bedrijf van Ilona en Michel Hartman is al actief sinds 1991. “We bestaan inmiddels al 32 jaar. In de afgelopen jaren zijn we snel gegroeid, en vooral in het segment ‘outdoor living’ was het noodzakelijk om ons assortiment uit te breiden. Onze huidige locatie werd echter te klein, en nu hebben we een prachtige nieuwe locatie met een tuin gevonden om al deze producten te presenteren,” aldus Michel Hartman.

Complete Collectie

Sunselect is onlangs een van de weinige Luxaflex® dealers in Nederland geworden en heeft in het nieuwe pand een complete Luxaflex® Gallery Outdoor Shop in de showroom. In dit ‘Experience Centre’ wordt de volledige collectie van Luxaflex® Window Styling getoond, variërend van terrasschermen tot rolluiken en van screens tot markiezen. Op een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter worden alle aspecten van buitenzonwering getoond, zowel decoratief als functioneel. In deze Gallery Shop zijn alle producten verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen, uitvoeringen en speciale vormen.

Professionele Montage

Sunselect werkt met eigen montageteams voor de installatie van hun producten. “Onze monteurs zijn vakbekwaam opgeleid, omdat we alleen op die manier kwaliteit kunnen garanderen en ervoor kunnen zorgen dat de installatie snel en efficiënt verloopt,” aldus Michel Hartman.

ROMAZO

Sunselect zonwering is lid van de branchevereniging ROMAZO, wat betekent dat de geïnstalleerde producten een garantie van 5 jaar bieden en klanten zekerheid geven.

Indonesische Meubels, Boeddhabeelden en Parasols

Naast zonwering biedt Sunselect ook Indonesische meubels, Boeddhabeelden en parasols aan in hun nieuwe showroom. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan Televisieweg 32 in Almere en de uitgebreide collectie te ontdekken.