Theatergezelschap Vis à Vis (Foto: aangeleverd)
Theatergezelschap Vis à Vis (Foto: aangeleverd)

Dompel je onder in de wondere wereld van Vis à Vis

Bedrijfsprofiel

Tussen bos en strand ligt het theaterlandje van Theatergezelschap Vis à Vis. Wie zich op het terrein begeeft voelt de creativiteit in de lucht hangen. Vis à Vis creëert in haar eigen buitentheater een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen. 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe openluchtvoorstelling POPPY, die van 24 mei t/m 30 juli te zien zal zijn. POPPY is een turbulente roadtrip comedy in het oog van de storm. Hoe ziet een vakantie er in de nabije toekomst uit? Naar welke wereldwonderen kunnen we nog afreizen? De nieuwe zomervoorstelling van Vis à Vis laat je meereizen naar een wereld waarin niets meer is wat het lijkt. Als bezoeker kun je je opmaken voor een bijzondere avond uit, inclusief diner, spektakel, theater en live muziek. Na afloop van de voorstelling worden de kampvuren aangestoken en kan er zowel binnen als buiten gezellig worden nagepraat met een drankje. Het blijkt de ideale locatie te zijn voor een bedrijfsuitje of groepsuitje.

Groepsuitjes 

Naast de reguliere bezoekers weten ook steeds vaker bedrijven, groepen en verenigingen Vis à Vis te vinden. “We krijgen vaak te horen dat onze locatie erg inspirerend is,” aldus Silke Swart van Vis à Vis. “Onze locatie en voorstellingen blijken per uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes, vanwege de relaxte sfeer en het open karakter. In onze voorstellingen zit naast een flinke dosis humor vaak ook een maatschappelijke boodschap, die je na afloop aan het denken kan zetten en waar je met elkaar goed over kunt napraten aan de bar.”

Laat je samen met collega’s of relaties inspireren

Op het terrein van Vis à Vis staat restaurant de Rode Haring, waar wordt gekookt met een duurzame inslag. Alle gerechten zijn knettervers, want alle ingrediënten komen uit de achtertuin van Vis à Vis: de rijke Flevopolder. Lokaal genieten, innovatief gesausd en gekruid door de chefs. Geïnspireerd door culinaire tradities uit verschillende culturen.

Theaterarrangementen

Om de locatie nog aantrekkelijker te maken voor groepen en bedrijven biedt Vis à Vis theaterarrangementen (vanaf 20 personen) aan. “We zorgen voor een onvergetelijke avond. Voorafgaand aan de voorstelling lekker borrelen of dineren? Of een ruimte huren om te vergaderen? Dat kan bij ons allemaal. Daarnaast is het mogelijk dat de voorstelling exclusief voor jouw gezelschap wordt gespeeld. Er geldt momenteel een vroegboekactie voor groepen. Boek vóór 1 februari theaterkaarten of een arrangement voor 2023 en ontvang 10% korting.” De ruimtes van Vis à Vis zijn ook te huur. Silke: “Wat dacht je van een bedrijfsfestival of inspirerende brainstormsessie in de open lucht? We denken graag mee. Dankzij onze ruime locatie en eigen podium met tribune zijn er veel mogelijkheden.”

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Vis à Vis via kaartverkoop@visavis.nl, 036 820 03 33, of neem een kijkje op de website: www.visavis.nl.