Theaterspektakel WILD van Vis à Vis in première

Algemeen

ALMERE - De nieuwe voorstelling WILD van het Almeerse theatergezelschap Vis à Vis is donderdagavond feestelijk in première gegaan. Bijzonder is dat je als toeschouwer de voorstelling vanaf twee kanten bekijkt. Het publiek verdeelt zich over twee tribunes en wisselt in de pauze van kant. Door de spreiding van het publiek zit elk huishouden op 1,5 meter afstand, maar kunnen er toch circa 500 bezoekers per voorstelling worden ontvangen.

De voorstelling toont de rauwe realiteit van onze op hol geslagen eetcultuur. Op de ene tribune zien de toeschouwers hoe in een exclusief restaurant bedreigde diersoorten worden geserveerd als delicatesse. Zolang de voorraad strekt. Het bedienend personeel loopt zich het vuur uit de sloffen om het een VIP-koppel naar de zin te maken. De meeste exotische gerechten worden opgediend, maar niet alles verloopt vlekkeloos. In de keuken is het letterlijk en figuurlijk een beestenbende en loopt de stress steeds hoger op. Aan beide kanten loopt de situatie steeds meer uit de hand en de chaos resulteert uiteindelijk in heuse wildwest-taferelen.

Spektakelstuk

Vis à Vis trakteert het publiek weer op een spektakelstuk met slapstick-achtige elementen, een vernuftig decor en knappe timing. De spelers lopen, rennen, rollen, klimmen en rijden exact op het juiste moment van het ene decor in het andere decor. Als kers op de taart wordt de hele trucendoos weer opengegooid voor een indrukwekkend en spectaculair sluitstuk, zoals we van Vis à Vis inmiddels gewend zijn.

WILD is nog te zien tot en met 18 juli en van 18 augustus tot en met 26 september. De voorstelling wordt gespeeld op de eigen locatie van Vis à Vis naast het Almeerderstrand. Vooraf kan worden gedineerd en in de pauze en na afloop kan een drankje worden gedronken op het festivalachtige terrein.

Vis à Vis ontvangt

Tussen de twee speelperiodes van WILD ontvangt Vis à Vis Maya Link’s theatergezelschap LINK & KO, die van 29 juli tot en met 6 augustus de voorstelling Als varkens konden vliegen spelen op het terrein.

Meer informatie en kaarten via www.visavis.nl