Randy en Suzanne Bel, burgemeester Hein van der Loo en vele genodigden proostten vrijdag op de nieuwe locatie van Static Entertainment.
Randy en Suzanne Bel, burgemeester Hein van der Loo en vele genodigden proostten vrijdag op de nieuwe locatie van Static Entertainment.

Burgemeester opent nieuwe locatie Static Entertainment

Algemeen

Static Entertainment heeft een nieuwe locatie aan de Xenonstraat 77 in Almere Poort. Burgemeester Hein van der Loo verrichtte afgelopen vrijdag de officiële opening door een lintje door te knippen en brassband GDFL zorgde voor feestelijke muziek. 

Static Entertainment is in 2010 opgericht om scholieren op een leuke manier in beweging te brengen door middel van dans. “We zijn destijds gestart op één Almeerse school, maar inmiddels bezoeken wij zo’n driehonderd scholen in het hele land”, vertellen eigenaren Randy en Suzanne Bel. “Naast diverse projecten en dansworkshops voor scholen, bieden we ook activiteiten op maat voor het bedrijfsleven. Dus heb je binnenkort een afdelingsuitje, is er ruimte voor een schoolproject of ben je op zoek naar een danscrew voor een evenement? Wij denken graag mee. Voor elk budget is een project mogelijk.” 

Trots

In 2023 heeft Static Entertainment maar liefst 30.961 leerlingen bereikt met diverse schoolprojecten. “Daarnaast hebben we 1132 mensen bereikt met onze zakelijke diensten”, aldus Randy en Suzanne. “We werken inmiddels met 43 docenten/dansers, die de workshops en projecten begeleiden.” In oktober 2023 kreeg Static Entertainment bovendien uit handen van wethouder Maaike Veeningen de Startup Hero Journey Award uitgereikt. “We zijn heel trots op wat we in 2023 hebben bereikt. Het afgelopen jaar heeft ons gemotiveerd en geïnspireerd, maar we zijn nog lang niet uitgespeeld”, benadrukt het ondernemerspaar. “Op naar nieuwe hoogten in 2024 met ons fantastische team.” 

Het nieuwe jaar start in elk geval met de opening van het nieuwe onderkomen aan de Xenonstraat. “Het was heel fijn dat iedereen er vrijdag was om dit samen met ons te vieren. Familie, vrienden, partners, zakenrelaties en de burgemeester van onze stad. We zijn iedereen heel dankbaar voor de steunen het geloof in onze missie. We doen dit niet voor onszelf, maar om iets terug te geven aan de community en samen een fijne tijd te hebben.”

Meer informatie: www.staticentertainment.nl

GDFL Brassband luisterde de opening muzikaal op. (Foto: Fred Rotgans)
Burgemeester Hein van der Loo met mede-eigenaar Suzanne Bel van Static Entertainment. (Foto: Fred Rotgans)
Suzanne en Randy Bel openden vrijdag de nieuwe locatie van hun bedrijf Static Entertainment in bijzijn van vrienden, familie en relaties. (Foto: Fred Rotgans)