Robin en Marcel Sluijter runnen samen hun succesvolle online marketingbureau SenS Online Solutions. (Foto: Mona Alikhah)
Robin en Marcel Sluijter runnen samen hun succesvolle online marketingbureau SenS Online Solutions. (Foto: Mona Alikhah)

SenS Online Solutions genomineerd voor Flevopenning Toponderneming

Algemeen

Het Almeerse bedrijf SenS Online Solutions is genomineerd voor de Flevopenning Toponderneming 2022. Aanstaande vrijdag horen de eigenaren Robin en Marcel Sluijter tijdens het Flevopenningengala op de Floriade Expo 2022 of zij de prijs mee naar huis mogen nemen. 

De broers, die eerder dit jaar al tot Onderneming van het Jaar in Almere werden verkozen, laten weten dankbaar te zijn voor deze nominatie: “Als onderneming zetten wij ons als team dagelijks in voor onze klanten. Daarbij zetten wij ons ook met groot plezier in voor goede doelen en gelijke kansen voor iedereen. Daarom zijn wij ontzettend trots op deze nominatie en is het voor ons een eer om dit jaar samen met Classic Mike, Ekris BMW en MINI, Kaasboerderij de Polderzoom, Korf Vis en Bouw Totaal Emmeloord te mogen strijden om de prestigieuze prijs.”

Begin dit jaar had Almere Zaken een uitgebreid interview met de twee succesvolle ondernemers.