Afbeelding

Horizon Flevoland organiseert financieringscafé voor vrouwelijke ondernemers

Algemeen

In iedere fase van de ontwikkeling van een onderneming past een financieringsbehoefte/oplossing. Horizon Flevoland, het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en het MKB Schakelteam nodigen daarom vrouwelijke ondernemers in Flevoland uit voor het Financieringscafé op dinsdag 17 mei van 19:15 – 22:00 uur.

Horizon Flevoland laat weten: “Wij bieden jou de ruimte om andere vrouwelijke mkb’ers te ontmoeten. Daarnaast willen we je op een informatieve en interactieve wijze graag meer comfort bieden met het onderwerp financiering. Ervaringsdeskundigen en experts delen hun ervaringen, tips en tricks om jou te helpen met het verder uitstippelen van jouw koers.”

Programma

Onder het motto ‘Het begint altijd met inzicht’, deelt Willy Feikens namens het MKB Schakelteam haar kennis zodat je beter in staat bent om de gewenste ontwikkeling van jouw bedrijf te bekostigen. Willy Feikens is naast adviseur van het MKB Schakelteam ook financieringsspecialist van bureau Wisjora in Emmeloord en helpt ondernemers met de groei van hun bedrijf.

Vrouwelijke ondernemers

Exploitatie, liquiditeit, investeringen, financieringsbehoefte en verschillende financieringsoplossingen krijgen een praktische betekenis aan de hand van de “reisverhalen” van een viertal Flevolandse ondernemers, te weten: Mary Verspaget, managing director van Cycledata, Diana van Veelen, mede-eigenaar van Burgerboerderij Oosterwold, Kimberley Vonk, eigenaar van vegan lunchcafé The Black Cockatoo en Antoinette Chin A Loi De Hoog, eigenaar van Courtesie International Business Affairs. 

Vanaf 21:00 uur kan men onder het genot van een drankje informeel vragen stellen aan de aanwezige ervaringsdeskundigen en experts uit het netwerk.

Locatie en aanmelden.

Het financieringscafé vindt plaats in de Smart Innovation Hub, in het pand van Newday Offices Almere aan P.J. Oudweg 41 in Almere. 

Aanmelden kan via deze link.