(Foto: Peek & Cloppenburg)
(Foto: Peek & Cloppenburg)

Peek & Cloppenburg geeft toch toe: vestiging in Almere

Algemeen

Peek & Cloppenburg geeft nu toch toe dat er een vestiging in Almere komt. De organisatie liet vandaag een persbericht uitgaan. Het modeconcern vestigt zich in de herfst in het oude V&D-pand aan de Citadel.

Bezoekers kunnen in de winkel genieten van een nieuwe flagshipstore van bijna 5.000 vierkante meter met merken waaronder Adidas, Lacoste, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Joop, Drykorn en G-Star. “Op deze manier voegen we in een keer veel bijzondere retail merken toe en versterken daarmee het aanbod in Almere”, laat Olaf Hoff, Head of Leasing in het persbericht weten.

De wortels van Peek & Cloppenburg liggen in Nederland en gaan terug tot 1869. Eerder dit jaar opende Peek & Cloppenburg een internationale flagship conceptstore van 4.500 vierkante meter in Westfield Mall in Leidschendam. Hiermee werd Peek & Cloppenburg een anchor store in de Mall, wat een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van retailgigant Unibail-Rodamco-Westfield markeert. Naast de bovengenoemde locatie in Leidschendam, heeft P&C ook winkels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. “We zijn heel blij om onze vijfde vestiging in Nederland te openen, in de Citymall Almere. Onze klanten verwachten een spannend assortiment van vele internationale topmerken voor elke gelegenheid in een moderne winkelsfeer”, zegt Marc Hoeben Regional Sales Manager Nederland bij Peek & Cloppenburg in Düsseldorf.