(Foto: Almere City FC)
(Foto: Almere City FC)

SHARP Flevoland shirtsponsor TOTO KNVB Beker Almere City FC

Algemeen

SHARP Business Point Flevoland is dit seizoen de bekerpartner van Almere City FC in de TOTO KNVB Beker. Supporters kunnen een unieke campagne verwachten met een aantal fraaie hoogtepunten. De afgelopen seizoenen ging Almere City FC op bekerjacht in het geel van partner Rixax Verhuur. Aan die periode komt een einde nu SHARP Business Point Flevoland het stokje overneemt. 

Directeur Aziz Elmorabit: “Op zakelijk vlak zijn wij al naamgever van de SHARP Business Lounge. Ook bij de supporters wilden wij als echt Almeers bedrijf graag weer op het netvlies komen. Na eerder al een periode shirtsponsor van Almere City FC te zijn geweest, leek de beker ons een fantastisch afgebakend project om samen een mooie campagne te bouwen die hopelijk reikt tot aan De Kuip.”

Seizoenkaarthouders ontvingen een uniek bericht, waar de Cupfighter’s Campagne verder uit de doeken wordt gedaan. Almere City FC algemeen directeur John Bes: “Wij zijn weer verheugd dat we onze bekercampagne hebben kunnen vermarkten. Extra mooi dat we dat hebben kunnen doen met een vertrouwde partner als SHARP. Laten we hopen dat we met deze partnerwissel ook breken met de matige resultaten van de laatste jaren in de TOTO KNVB Beker. Hoe dan ook zal de campagne die samen met ons team is gebouwd de harten van onze supporters raken. Uiteraard hopen we dat de campagne lang zal draaien.”