(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Circulaire ondernemers uit Almere gezocht

Algemeen

UPALMERE!, PRICE en Innofest slaan de handen ineen. Voor een nieuwe editie van Innofest Test Teevee worden drie start- en/of scale-ups gezocht die zich bezighouden met circulariteit in de bouw en/of ICT&TECH.

Testen, testen, testen

Assumption is the mother of all fuck-ups. Daarom geloven ze bij Innofest heilig in het belang van testen. Negen op de tien innovaties falen, omdat een prototype onvoldoende is getest voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld en energie. Daarom helpt Innfest ondernemers met het in een zo vroeg mogelijk stadium testen van hun prototypes. Op festivals, living labs of met Innofest Test Teevee.

Het concept

Bij Test Teevee gaan ondernemers onder leiding van de innovatie-experts van Innofest online in gesprek met een testpanel. De deelnemers kunnen op verschillende onderdelen van de innovatie feedback leveren: van hoe het in de praktijk werkt tot aan de marketingaanpak. Zo halen ondernemers in korte tijd veel waardevolle data op, die ze kunnen gebruiken om hun product of dienst verder te verbeteren. 

Innolessen

Voorafgaand aan Test Teevee bereiden onze innovatie-experts de geselecteerde deelnemers voor op het zo optimaal mogelijk inrichten van hun test. Dit gebeurt middels Innolessen: een reeks workshops waarin we de testmethodiek geïntroduceerd wordt en ondernemers stapsgewijs begeleiding krijgen bij het vormgeven van hun test. De focus ligt hierbij op het ophalen van feedback en het valideren van het prototype. Alle aangemelde ondernemers nemen deel aan de eerste workshop. Hierna worden de drie start- en/of scale-ups geselecteerd die zich gaan voorbereiden op de praktijktest bij Test Teevee. Lees hier meer over de Innolessen.

UPALMERE! en PRICE organiseren samenmet Innofest deze bijzondere editie van TestTeevee. Aanmelden kan hier.

Voorwaarden om deel te nemen

Om deel te kunnen nemen aan deze editie van Test Teevee, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:

1.        Je prototype is innovatief
 2.        Je innovatie is circulair en richt zich op een van de volgende sectoren: bouw en/of ICT & TECH
3.        Je onderneming heeft de ambitie om te groeien en veel impact te maken
4.        Je hebt nu (scale-ups) of in de toekomst (start-ups) een business case
5.        Je haalt duidelijke meerwaarde uit het testen met Innofest Test Teevee
6.        Je onderneming is gevestigd in de gemeente Almere of gaat dit in de toekomst doen