Afbeelding
AlmereZaken

UPALMERE! zoekt startups en scale-ups die investering willen

Algemeen

Vanuit UPALMERE! worden er vijf startups en twee scale-ups gezocht die in de komende zes tot twaalf maanden een (venture capital) investering willen ophalen. Het maakt niet uit of zij al eerder een financiering hebben opgehaald. De bootcamp ‘Investor Readiness’ begint op 11 mei. Om kans te maken op deelname is aanmelden nu al mogelijk.

Het afgelopen jaar hebben Nederlandse startups en scale-ups een recordbedrag van € 1,7 miljard aan investeringen opgehaald. Een investering kan helpen om harder te groeien en internationaal op te schalen. Maar niet elke startup past bij het venture capital model of is zoals dat heet ‘investor ready’.

Investor Readiness

Om een bedrijf goed voor te bereiden op een investering organiseert UPALMERE! samen met de startup-analisten van Golden Egg Check een Investor Readiness Bootcamp. In deze bootcamp leert men: naar het eigen bedrijf te kijken zoals een investeerder dat zou doen, men krijgt een individueel coachingsgesprek en tips om de pitch en de investor readiness te verbeteren. Ook worden de deelnemers in contact gebracht met de meest relevante investeerders via StartupRoulette, een maandelijks online speeddate event.

Unieke kans

Het is een unieke kans voor startup en scale-ups in Almere die hard groeien en zich willen oriënteren op een investering om nog harder te gaan. Ben jij zo’n ambitieuze ondernemer? Meld je hieronder snel aan. Voor deze aanmelding is een selectie van toepassing, motiveer daarom je aanvraag. Het is een unieke kans voor startups en scale-ups in Almere die hard groeien en zich willen oriënteren op een investering om nog harder te gaan. Aanmelden kan via deze website.