Afbeelding
AlmereZaken

Grootste onthulling in geschiedenis van Almere City FC

Algemeen

Ultimum en Welkom Energie, twee Almeerse bedrijven die met trots sponsor zijn van Almere City FC, laten juist nu op grootse wijze zien dat ze achter de club, maar vooral ook achter Almere en de maatschappij staan. Hun sponsorship komt niet alleen voort vanuit een com­mercieel belang. Bij beide bedrijven is MVO (maat­schappelijk verantwoord ondernemen) namelijk essentieel in de bedrijfsvoering. Daarom is het voor beide partijen juist van belang om vanuit hun maatschappelijke verantwoording, actief bezig te zijn met de initiatieven die goed zijn voor stad, maatschappij en (lokale) economie.

Samen sterk. In Almere zoeken veel organisaties elkaar op om elkaar de bal toe te spelen en samen op te trekken. Vandaar dat Welkom Energie en Ultimum nu ook groots uitpakken met het uitdragen van hun sponsorship. Zo tonen ze dat ze er samen staan. Sinds vorig seizoen speelt Almere City FC met een periodesponsor op de voorzijde van hun shirt. Welkom Energie is komend kwartaal te zien aan de voorkant en Ultimum staat als vaste sponsor op de achterzijde van het shirt.

Steun aan goede doelen
Met de onthulling van het grootste shirt in de ge­schiedenis van Almere City FC willen de partijen ook de aandacht vestigen op drie goede doelen, namelijk: Kanjer Wens Nederland, Met je Hart en Stichting Aap. De komende periode kan men via de website iksteunook.nl een stukje van het shirt “adopteren”. De opbrengst wordt evenredig verdeeld over de drie goede doelen.

Over Ultimum
Ultimum steunt niet alleen Almere City FC, maar staat ook als één team achter u. Het veilig en betrouwbaar de samenleving verbinden door het delen van onze kennis en kunde op het gebied van IT is wat ons daarbij drijft. Als team kijken we samen vanuit een businessvisie naar de uitdagingen die er zijn op de weg naar digitale transformatie. Het slim en veilig inrichten van uw kern IT-processen én businessapplicaties, plus het optimaliseren van uw IT-infrastructuur, is waar wij gewoon goed in zijn.

Over Welkom Energie
De missie van Welkom Energie is om een duidelijk en scherp contract voor groene stroom en groen gas te leveren, zonder hierbij in te boeten aan het respect dat onze klanten verdienen. Wij vinden vrijheid van meningsuiting belangrijk, zolang dit niet leidt tot het uitsluiten of beledigen van mensen. Daarnaast besteed Welkom Energie elke maand 10 eurocent per klant aan goede doelen. Dit lijkt uiteraard niet veel, maar naarmate het bedrijf groeit kan dit aardig optellen.