De acht genomineerde zakenvrouwen. (Foto: aangeleverd)
De acht genomineerde zakenvrouwen. (Foto: aangeleverd)

Genomineerden Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend

Algemeen

De genomineerden voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2021 zijn bekend. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. De jury, onder leiding van burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde, heeft na lang beraad een keuze gemaakt, waarna leden van het bestuur van de vereniging de genomineerden gebeld hebben voor het heugelijke nieuws.

De genomineerden zijn onderverdeeld in drie categorieën. In de categorie ‘Manager’ maken Liesbeth Bronkhorst (Stichting Stad & Natuur Almere) en Marian Mulder (MAC³PARK) kans op de titel. De categorie ‘MKB’ bestaat uit Carolina Riff Ollite (Carat23 BV), Monique Ballering-van der Laan (Recht Door Zee Casemanagement B.V.) en Phuong Nguyen (Okkerse & Schop Advocaten). De laatste groep zijn de ‘Zelfstandig Professionals’ met als kanshebbers Dorien Broerse (Lifestyle Fabriek), Kimberly Vonk (The Black Cockatoo) en Liza Dehzad (Judica Letselschade).

Verkiezingsavond

De komende periode zijn er voor de genomineerden pitchtraining, filmopnames en worden bedrijfsbezoeken ingepland. Tijdens de verkiezingsavond op 24 september a.s. zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De verkiezingen in 2020 waren geannuleerd vanwege de pandemie.

Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen 

Om vrouwelijk ondernemerschap in Flevoland niet alleen onder de aandacht, maar ook in de spotlights te zetten, heeft het netwerk in 2012 een eigen verkiezing voor de Flevolandse zakenvrouw van het jaar opgezet: gezien de diversiteit van het ledenbestand van het netwerk in drie verschillende categorieën, maar met één gezamenlijk, essentieel kenmerk: het gaat in alle gevallen om zakenvrouwen met pit.