Afbeelding
AlmereZaken

Nog drie dagen voor nominatie Flevolandse Zakenvrouw

Algemeen

Het is nog tot en met 21 maart aanstaande mogelijk om iemand te nomineren voor de titel Flevolandse Zakenvrouw 2021. Voorwaarde is wel dat zij woont of werkt in de provincie Flevoland. Jezelf nomineren voor deze titel is ook mogelijk.

In 2020 besloot de organisatie de verkiezing van de zakenvrouw van het jaar vanwege de coronamaatregelen niet door te laten gaan. In een reactie lieten zij destijds weten: “We hebben overwogen om het dit najaar te organiseren. Dit past echter niet bij onze filosofie voor de genomineerden en winnaressen, namelijk dat zij een jaar lang kunnen profiteren van de nominatie en/of het feit dat ze gewonnen hebben. Ditzelfde geldt voor de sponsoren en de sponsoruitingen. Wij schuiven daarom de verkiezingen door naar 2021.”

Voordragen

Voor wie in aanmerking wil komen voor de titel in 2021 kan zichzelf of iemand anders nog de komende dagen, tot en met 21 maart, kandidaat stellen. Dat kan via deze link. Voorwaarde is wel dat de kandidaat woont of werkt in de provincie Flevoland.

Winnares

In 2019 werd de Almeerse Nasima el Bachiri-Ouamar van Bflex Cleaning uitgeroepen tot beste vrouwelijke ondernemer in de categorie MKB, zij ontving ook de publieksprijs. In de categorie ZP nam Sarita Langenhof van Newborn Spa de prijs in ontvangst. Jolien Hoek (VMCA) won dat jaar in de categorie Manager.